2821
2789
عنوان

صابحونه

204 بازدید | 11 پست

مامانا ما طبقه همکفیم ورودی با صاحبخونه مشترکه بعد من اکثر شبا شوهرم خونه نیست فقط خودمو دخترمیم 

طرف اومده دم در ورودی جا کفشی گذاشته خودشون ۷ نفرن منم هیچ وقت کفشامو تو جا کفشی اونا نمیزارم میارم تو میذارم تو جاکفشی خودم شده بعضی شبا کفش خودمو دخترم دم در بوده میشنوم که غر میزنن با خودشون 

مثلا الان خاستم دخترمو بخابونم بعد برم بذارمشون تو 

شنیدم مادره ب دخترش گفت کفشاتو آوردی اونم گفت آره گفت پس اون کفشا مال کین دخترش برگشت گفت مال این زنس!!!

میگم بنظرتون سهل انگاری از منه؟

خدایا شکرت که از مستاجری به صاحب خونه تبدیل شدم شکرت که از منتظر اتوبوس موندن رسیدم به لذت رانندگی با ماشین خودم شکرت به خاطر شنیدن این جملات(مااااااماااااان کجایی؟خانوم کجایی؟سلام دخترم ...اجی خوبی )اینا همه عزیزانمن خدایا نگه دارشون باش خدایا شکرت به خاطر محبتی که از همه اطرافیانم میگیرم شده حتی با یه سلام و یه لبخند من از کنار وانت میوه فروش رد میشم و میبینم یه خانم یه پلاستیک میوه دستشه و فروشنده کارت میکشه از ته دل میگم خدای روزی دهنده شکرت بخاطر خریده یه بنده و رسیدن روزی بنده دیگت من از دیدن پاجوش گلام از ته دل میگم خدایا شکرت من لحظه پختن غذا چرخیدن کلید در و اومدن همسرم لحظه اتو کشیدن مقعنه دخترم میگم خدایا شکرت (دیار مامان به جمع سه نفر منو بابا و اجی خوش اومدی پسرکم)

خب حالا دوجفت کفشم بیرون باشه چی میشه؟ خودت جاکفشی بذار دم در که بذارید داخلش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولشون کن تحویل نگیر به اونا ربط نداره دختره بی‌فرهنگه

میرقصانم زندگی را به سازم.   کاربری ماله دوتا دوسته که یکی ترکید و شماره ی دیگه نداشت لطفا گیر ندین که مجردم یا متاهل من مجردم و تو رابطه دوستم متاهل 

من کلا خوشم نمیاد کفشخام بیرون در باشه همش میگم نکنه کسی چیزی بندازه توش 😅 یا لگد کنن از طرفی هم خوب تو جا کفشی باشه مرتب تر هست 

صاحبخونه هم لابد وسواس داره 😅

خدایا هزاااااران بار شکرت خودت محافظمون باش اللهم صل علی محمد و آل محمد

چون ورودیه سعی کن بیرون نذاری ظاهر ساختمونو  بد میکنه.عادت کن تا از بیرون اومدین سریع  برداری بزاری جا کفشی خودت.ما هم تو ساختمونمون کسی جلو در نمیزاره.فقط یکی میزاره که جالب نیست 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز