2777
2789
عنوان

دکو کرم ..رنگـ مو

159 بازدید | 11 پست

دکو کرم با اکسیدان ۹ خوبه واسه ساقه ها ..ریشهام با همین ۹ بزنم زودارتر بردارم؟؟چقدر...

بعد اگر کسی میدونه میزانشو بهم میگه 

دکو کرمم ۱۲۵gr

انشالله ک نمیسوزه موهام دم عیدی کچل نشم😂همه میگن نمیشه نتررررس

🎐 روزهـای سخـت روزهـای بهتـر می‌سـازنـد☺️

دکو کرم نمیسوزه موهات یدسته؟یه رنگه؟ساقه و ریشت منظورمه؟

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍
دکو کرم نمیسوزه موهات یدسته؟یه رنگه؟ساقه و ریشت منظورمه؟

نه جلوشون بی رنگ کرده بودم رنگ دودی بودن خاکستری الان بعد چند بار شستن طلایی شدن زرد  عقب قهوه ایی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم اگه میخواید دکوپاژ کنید چون دکوکرم دوام نداره بعد از یک مدت رنگ مو خراب میشه 

همین عیدی باشه بعدش مهم نیست .دکو پاژ قوی تر؟

خوب. اول اون قسمت ک تیره تره رو بزار چون کلا ریشه نزدیک به سره گرمه زود رنگ باز میکنه

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍
خوب. اول اون قسمت ک تیره تره رو بزار چون کلا ریشه نزدیک به سره گرمه زود رنگ باز میکنه

باشه عزیزم مرسی ممنون ساقه ها میزارم میشورم اصلا بعد خشک کنم ساقه ها بزارم 

اول قهوه ای هارو بزار تا روش بشه به زردی برسه تقریبا موهات یدست بشن بعد بشور ی مکس استراحت ب کل موهات بده بعد ی دست ب کلشون بزن تا سغید بشن بعدم شامپو بنفش اگ داری بزن ماساژ بده چند دقیقه نداریم طوری نیس تو رنگساژت یکم واریاسیون بنفش بریز محشر میشه 

باشه عزیزم مرسی ممنون ساقه ها میزارم میشورم اصلا بعد خشک کنم ساقه ها بزارم 

اره اول تیرهارو بزار تا دوتیکه نباشه یدست بشه بعد اگ خاستی سفید بشه یا روشن تر بشه برای شارژ دومش رو همش بزن و بشور بعدم ی رنگساز اگ زردی داشت واریاسیون بنفش بزن تا زردیشو بگیره و خوشرنگش کنه  اگ داری نقره ای ک براق کنه 

همین عیدی باشه بعدش مهم نیست .دکو پاژ قوی تر؟

دکوپاژ ترکیب پودر دکلره و اکسیدان و شامپو 

رنگ رو از روی مو پاک میکنه میتونید رنگ جدید بذارید 

یکم ضعیفتره اگه با یکبار نشه باید دومرتبه بزنید آسیب کمتری ب موهاتون میرسه 

اره اول تیرهارو بزار تا دوتیکه نباشه یدست بشه بعد اگ خاستی سفید بشه یا روشن تر بشه برای شارژ دومش رو ...

ممنون عزیزم از راهنماییت❤