2777
2789
عنوان

رنگ موهام مسی عسلی شد😓

| مشاهده متن کامل بحث + 3227 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😓😭

عوضش کن من باشم حوصلم نمیکشه پارسال قبل عید رفتم جایی ۷۰۰ دادم رو موهای مشکی خودم مش کلاهی در آورد خوشم نیومد دوباره ۳ روز بعد رفتم اولش قهوه ای گذاشتن برام بعد دوباره مش در آورد بعد همونم خوشم نیومد بعد ۳ ماه قهوه ای تیره کردم رفت😆😆😆

رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎                              جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات  ا‌‌َلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲 
عوضش کن من باشم حوصلم نمیکشه پارسال قبل عید رفتم جایی ۷۰۰ دادم رو موهای مشکی خودم مش کلاهی در آورد خ ...

😂😂😂😂😂وای  نه

گاهی وقتا همه ی وجود آدم گریه میکنه،به غیر از ♡چشماش♡ 
دوباره باید دکلره کنم؟

نه دیگه رنگ بذار فقط

رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎                              جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات  ا‌‌َلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲 
عزيزم يكي از بچه ها اينجا تركيب داد براي يكي ديگه از كاربرا من رفتم فرداش زدم ايقد خوب شد نسكافه ايي ...

عزیزم میشه بهم بگی؟ 😓

گاهی وقتا همه ی وجود آدم گریه میکنه،به غیر از ♡چشماش♡ 
😂😂😂😂😂وای  نه

بخدا تازه باردارهم بودم😳