mitraaaaaaaaaaaaa مدیر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 5617 عنوان رنگ موهام مسی عسلی شد😓 | مشاهده متن کامل بحث + 3226 بازدید | 57 پست اصلا دوست ندارم ولی بهم میاد اصلا احساس خوبی ندارم😪الانم زیر پتوام نمیشه عکس گذاشت.ناراحتم یکی دلداریم بده😭 گاهی وقتا همه ی وجود آدم گریه میکنه،به غیر از ♡چشماش♡ 1401/12/25 | 23:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mitraaaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 5617 ایی عیب نداره اگه بهت میاد دست نزن دوباره رنگ کنی موهات خراب میشه عادت میکنی ب رنگش عزیزم من موهام دیر ریشه هاش هاش در میشه. به نظرت مال رشد موهامه؟ گاهی وقتا همه ی وجود آدم گریه میکنه،به غیر از ♡چشماش♡
nzriellie عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 20159 دکلره کردی؟ من بدون دکلره پرکلاغیم بذارم این دربهدر ازش در میاد😂🤦🏻♀️ تواگر دغدغهات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
1479 عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 1791 جفت این شده وای نه اگه این باشه اصلا خوشگل نیست من دوستش ندارم رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎 جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات اَلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲
mitraaaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 5617 دکلره کردی؟ من بدون دکلره پرکلاغیم بذارم این دربهدر ازش در میاد😂🤦🏻♀️ اره تازه به پایه ۸ هم رسید. دهنم سرویس اخه چرا😑😑😑😑😑😑😑😑😑 گاهی وقتا همه ی وجود آدم گریه میکنه،به غیر از ♡چشماش♡
mitraaaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 5617 وای نه اگه این باشه اصلا خوشگل نیست من دوستش ندارم 😓😭 گاهی وقتا همه ی وجود آدم گریه میکنه،به غیر از ♡چشماش♡
mamanraha97 عضویت: 1399/03/14 تعداد پست: 14719 چرا رونالدوی عسلی نشد😐😂 بیخیال منم تر خورده تو موهام تنها نیستید چنان مشتاقم ای دلبر به دیدارت که از دوری برآید از دلم آهی ،بسوزد هفت دریا را
پری__۴۴۴ عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 5596 عزیزم من موهام دیر ریشه هاش هاش در میشه. به نظرت مال رشد موهامه؟ جنس مو و رنگ پایه موی تو مهمه مثلا من ک رنگدانه های سیاه قوی دارم خیلی سخت موهام رنگ روشن میگیره برا سلامتیم لطفا ی صلوات بفرستین ممنون. تا ابد جهان منی جان منی🩵🩵 m ترک هستم ارزوی سلامتی همه رو دارم
1479 عضویت: 1400/01/27 تعداد پست: 1791 اره تازه به پایه ۸ هم رسید. دهنم سرویس اخه چرا😑😑😑😑😑😑😑😑😑 ببین عوض کن رنگش رو مجبور نیستی که اینو تحمل کنی یه رنگ دیگه بگیر توخونه خودت بذار رفته سردار نفسی تازه کند برگردد ...🌎 جهت تعجیل درظهور و سلامتی آقا امام زمان (عج ) صلوات اَلهُمَّ عَجِل لوَلیِّکَ الفَرَج 🤲🤲
mitraaaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 5617 ببین عوض کن رنگش رو مجبور نیستی که اینو تحمل کنی یه رنگ دیگه بگیر توخونه خودت بذار دوباره باید دکلره کنم؟ گاهی وقتا همه ی وجود آدم گریه میکنه،به غیر از ♡چشماش♡
لاک_گلبهی۷۶ عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 442 دیدین بعضیا رنگای خاص میزارن ولی چه بهشون میاد لعنتیای جذاب. امروز یکیو دیدم شبیه طوسی کرده بود موهاشو ولی اینقدر بهش میومدو خوشگلش کرده بود هی نگاش میکردم 😐😐😐😐😐😐