2777
2789
میدونم تو خونتون ببنید کسی برنداشته

نه اگه شوهرم ننداخته باشه بیرون کسی برنداشته😕

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازدواج که دودل و دلیل بلاک کردنشونم که یکم خلوت کنند همین

حست اکثر مواقع درست جواب میده گل نازم؟

چون خودمم کاملا موافقم با جوابی که بهم دادی و حس میکنم همینطوره ممنونم ازت عزیزدلم 

فقط لطف میکنی که بهم بگی حس دوست داشتنش نسبت بهم چطوره و این چند روز دلتنگم شده؟

اگرم بهم بگی که چند روز دیگه از خلصه خلوت میاد بیرون و بازم میریم بیرونو وقت میگذرونیم باهم که عالی میشه؟🥺♥️ 

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
حست اکثر مواقع درست جواب میده گل نازم؟ چون خودمم کاملا موافقم با جوابی که بهم دادی و حس میکنم همینط ...

حسم ظاهرا اینطور هستش و شما بستگی به خودتون داره الان دلش گرفته و شاید باورتون نشه حتی حوصله خودشم نداره یکم مدت زمانی طولانی طول میکشه که دوباره خودش بشه تا بتونه باهاتون وقت بگذرونه اما اگه میتونید از طریق پیامک یا خط دیگه ای باهاش ارتباط برقرار کنید اون داره تو سیاه چاله افسردگی توی مغزش فرو میره اگه دیر بنجنبید اتفاق های خوبی نمیفته و خواهشا اشتی کردین بهشون این اطمینان بده وقتی حتی قهریم حق نداریم بلاک کنیم و بهش بگین انقدر براتون مهمه که از حالش باخبر باشین اون فقط توقع محبت داره و اون مثل یه پسربچه ی کوچولویی که فقط نیاز داره شما کنارش باشین(انتونی رابرسون میگه همه ی مردان در مواجه با رابطه با یک زن یا دختر سعی میکنند از اون حالت مردونگی برای اون زن دربیاند و ورژن بچگونه ای به خودشون میگیرند و حقیقت بود این حقیقتیه که هیچ مردی نمیتونه انکارش کنه همینطوری که شما براش ناز میکنید و توقع دارین نازتون بکشه(حقم دارین)ایشونم مثل شماست انسانه فقط جنسیتش با شما فرق داره)مواظبش باشید تا الان براتون از کنارتون بودن قطعا کم نزاشته و نخواهد گذاشت بهش بگین حالتون بده به دروغ ببنید واکنششو متووجه میشید ایشون از شما بدتر هستش  (و البته اینم بگم همینطور که اون مثل یه بچست برای شما اونم یه تصوراتی که شما بچشین داره سعی میکنه بهترین کارها رو بکنه که شما بخندین ) این اثبات شده توسط انتونی :)ذوق زدش بکنید بی دلیل اگه یهو دلتون گرفت بهش بگین خواهشا اگه رفتاریش باعث اذیت شما شده بهش بگین و ازش بخواهید که اونم بگه اینطوری که طرف میاد تو نینی سایت میگه من الان5ساله ب طرف تو رابطم 

حست اکثر مواقع درست جواب میده گل نازم؟ چون خودمم کاملا موافقم با جوابی که بهم دادی و حس میکنم همینط ...

و یه چیزی دیگه اینکه بهش بگین بلاک نکن چیز بدی نیست زن شوهر عادی سرچ کنید میبنید حتی وقتی قهرند باهم بازم کنارهم تویه تخت میخوابند دلیل نمیشه چون شما قهری بری رو مبل همسرت تنها بخوابه تو یه لحظه به این فکر کن اون طرف که ولش کردی اومدی رو مبل عادت کرده بغلت کنه بخوابه یا دستتو بگیره بخوابه یا با موهاش بازی کنی و....و اگه تو اینکارو بکنی یه ماده به نام دوپامین تنهایی(به شدت بده و کسایی که افسردگی دارند این هورمون که توی مغز ترشح میشه و میرند روانپزشک که این مورد کنترل کنند)اون تویه مغزش ترشح میشه کلافه میشه میترسه و....خیلی اعلایم زیادی داره اونم فقط بخاطر اینکه تو رفتی روی مبل خوابیدی باورت میشه به همین سادگی میتونی نابودش کنی مثالم واضحه مبرهن نیست

الله اکبر براچی بندازه

ی زمانی دعوا داشتیم، ی سری از کتابامو انداخته بود بیرون... همش فک میکنم پاره کرده انداخته دور😞 بهشم گفتم میگه نه، اما راستش باور نکردم.

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ی زمانی دعوا داشتیم، ی سری از کتابامو انداخته بود بیرون... همش فک میکنم پاره کرده انداخته دور😞 بهشم ...

-.-عجب مگه دعوا میکنه ادم بزنه کتاب های طرف بندازه الله اکبر حس نمیکنی جمعش کردن عکستو چون برات اتفاقات بد اون روز برات تدایی نشه

-.-عجب مگه دعوا میکنه ادم بزنه کتاب های طرف بندازه الله اکبر حس نمیکنی جمعش کردن عکستو چون برات اتفا ...

حالا ک اینکارو کرده..

نه گمون نمیکنم اما چند دفعه پیش اومده ی سری وسایلو جمع کرده!... فکرم مشغول شد!!

حسم ظاهرا اینطور هستش و شما بستگی به خودتون داره الان دلش گرفته و شاید باورتون نشه حتی حوصله خودشم ن ...

قشنگ هر دو توضیحاتتو خوندم 

چه زیبا توضیح دادی و ممنونم برای اینهمه وقتی که گذاشتی برام 

و از اعماق دلم میخوام که به تک تک خواسته های قلبیت برسی و صلاح خدا با خواسته قلبیت یکی باشه♥️✨

کاملا قبول دارم این حرف هاتو و تک تکشونو براش انجام دادم اما خب بعضی جاها اشتباه عمل میکردم و از این به بعد بیشتر حواسم هست به رفتارهام👌🏻🙏🏻✨ 

و کاملا باهات موافقم که مرد،یه شخصیت بچه هم داره، چون به چشم دیدم که میاد سرشو میزاره رو پام تا بخوابه یا بعضی اوقات میگه چرا امروز مهربون نیستی باهام و یا اینکه از اون شخصیت جدی و مغروری که پیشه همه داره در کناره من فاصله میگیره ازش و گاهی مثل یه بچه نیاز به عشق و محبت و مهربانی و همچنین همراه شدن باهاش داره .

خیلی توضیحاتت مفید بود بازهم ممنونم ازت مهربون جان♥️

سحر دختر نازم،تویی غنچه بازم🌸💃🏼🎼🎤
نه اول مغرور میشی دوست نازتو بکشه بعد قبول میکنی میتونم بگم اقدام اخریم که میکنید توی ماه عسل(مسافرت ...

🤍😍🤞🏻وای چه بامزه 

بنظرت کی میاد ؟

برای بهتر شدن حال من و خانوادم لطفا یه صلوات بفرست 
نه اول مغرور میشی دوست نازتو بکشه بعد قبول میکنی میتونم بگم اقدام اخریم که میکنید توی ماه عسل(مسافرت ...

عیدت مبارک نغمه جان

برای بهتر شدن حال من و خانوادم لطفا یه صلوات بفرست