2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من چی با  کسی ک میشناسم ازدواج میکنم ؟ اون فرد مدنطرم میاد خواستگاری ؟

حس شیشم الکیه من هرچی گرفتم اشتباه شد ولی استخاره باقران ک میگیرم واقعا میشه گفت درستن و قابل اعتماد

حس شیشم الکیه من هرچی گرفتم اشتباه شد ولی استخاره باقران ک میگیرم واقعا میشه گفت درستن و قابل اعتماد

والا حس ششم برای یه افرادی درسته 

ولی تو سایت خیلیا الکی میگن حس شیشیم

استخاره هزینه داره ؟

برای بهتر شدن حال من و خانوادم لطفا یه صلوات بفرست 
والا حس ششم برای یه افرادی درسته  ولی تو سایت خیلیا الکی میگن حس شیشیم استخاره هزینه داره ...

حس شیشم ب این معنی نیست ندیده نشناخته بگی اینده چی میشه حس باید بگیری خودت یهویی تا درست از آب دربیاد

استخاره من نمیگیرم یه خانومی میگره بله هزینه داره ولی زیر 50تومن بستگی ب نیتت داره 

پسرتون سالمند نگرانش نباشید خدا هواشو داره شما فقط بیشتر مراقبش باشید

جنسیت بچه منم بگو لطفا از امروز صبح منتظرتون بودم تو یه تایپک که نیومدین 

فقط 11 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جانم

ععزیزم میشه بگی وضعیت خونه ما چی میشه امسال ؟

از زندگی... ببخشید از نی‌نی‌سایت آموختم تا با کفش کسی راه نرفتم هرگز راه رفتنش را قضاوت نکنم،،،،                      🚫 هرگز با توهین و قضاوت دل نشکنیم "چوب خدا صدا نداره"  
منوووووو بگووووووووووووووو کی ازدواج میکنم خصوصیات ظاهری شغلش کنکور تیر قبول میشم چی ؟ سال اینده م ...

کنکور تیر بعید میدونم اما دی سال بله قبولی وقتی 26سالتون شد با هم دانشگاهیتون ازدواج میکنید (حسمه فقط همین)

کنکور تیر بعید میدونم اما دی سال بله قبولی وقتی 26سالتون شد با هم دانشگاهیتون ازدواج میکنید (حسمه فق ...

واییییییییییبیی خداااااااااااااا

گفتی نباشم میمیری... الان قبرت کجاس؟