2777
2789
نه دست نداشته حسی که دارم بدبین نباشید بهش اون فقط میخواست ثواب کنه و این وسط کباب شده

عههه‌.پس کس دیگه ای بوده.ممنون گلم خییییییلی لطف کردی فدات بشم خدا به ارزوهات برسوندت ان شااللع😘😘😘

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه دست نداشته حسی که دارم بدبین نباشید بهش اون فقط میخواست ثواب کنه و این وسط کباب شده

عزیزم میشه منو بگی🥲 

حسش به من چیه ؟! اصلا نمیفهمم 

رابطش با همکلاسیش در چه حدیه 

@سادیسمی  

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

گلم جواب منو نمیدی؟

کاربری ۵ بار تعلیق شده تو رو خدا تعلیق نکن نی نی یار واسه مامان شدنم دعا کنید خیلی محتاجم به دعا
رسیدن بله و باورتون میشه اونم همچین حسیو داره منتها اون هر روز خودشو کنار تو تصور میکنه تاحالا ازش پ ...

توروخدا منم بگو چن بار پرسیدم

کارشوهرم بعد هید درست میشه؟

مریضیش خوب میشه؟

خودم از لحاظ روحی بهم ریختم اوکی میشم؟؟

داداشم روبه راه میمونه؟

کی بچه دارمیشم؟

نه دوستتون اوایل داره اما به زودی سرد میشه(حسمه شاید اینطوری نباشه) اما خواستگاریتون میاد

میشه بگید من کی بچه دار میشم و جنسیتش چیه؟

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
تورو خدا جواب منو بده  کی باردار میشم؟ کدوم ماه؟ جنسیت چیه؟

بهترین زمان اقدام شدید شما خرداد که اگر اقدام فراوانی داشته باشید میتونم بگم احتمال بارداری شما در ماهای تیر و مرداد افزایش پیدا میکنه و جنسیت اولین فرزندتون پسره