بله پسره شما به شدت وضع مالی توپی پیدا میکنه که توی خانواده ی شوهرتون عرج و قرب به شدت خاصی پیدا میکنه و باعث میشه همه بهتون احترام بزارند(مخصوصا دخترای فامیل برای اینکه به چشمتون بیاند)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انشالله فقط باید مثبت باشی که بتونی همچین حسایی داشته باشید پیشنهاد میکنم هر روز سوره واقعه رو بخونی ...
حتما ازفردا شروع میکنم.ان شااللع.خدا به دلت همیشه آرامش بده که به دلم ارامش دادی امشب.فقط اخرین سوالو بمرسم ودیگه مزاحمت نشم.به نظرت تو خراب شدن کار چندسال پیش شوهرم محمد دست داشت؟
از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟
بله پسره شما به شدت وضع مالی توپی پیدا میکنه که توی خانواده ی شوهرتون عرج و قرب به شدت خاصی پیدا میک ...
شلوارم چ رنگیه😁
‹💚🌱›براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون،اهدافتون وخوشیاتون باشهکه وقت نکنید زندگی دیگران رو نقد کنید ،بد کسی رو بگيد يا خودتون رو با کسی مقایسه کنید.
فداتشم عزیزم میشه لطفاً هرچی از ایندم حس میکنی بگی اخه خیلی به حست ایمان دارم 🙏🤍
شخص مورد نظری که قرار باهاش ازدواج کنید یک فرد غریبه هستش که شما رو به جاهای خیلی باکلاس دعوت میکنه و شما تیپ هایی میزنید که در اینده نه چندان دور (تاکید میکنم نه چندان دور )بهتون میگه بسیار زیبا لباس میپوشید و کاش بقیم از شما یاد میگرفتن این حسمه و تو ایمانت اول به خدا باشه و بعد مثبت فکر کن ✨
شخص مورد نظری که قرار باهاش ازدواج کنید یک فرد غریبه هستش که شما رو به جاهای خیلی باکلاس دعوت میکنه ...
عزیزم میشه منو بگی🥲
حسش به من چیه ؟! اصلا نمیفهمم
رابطش با همکلاسیش در چه حده ؟!
هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌
اهم نارنجی👀ایشالا درست باشه که نیست و میگی نه ابی یا قرمز
مشکیه😂
‹💚🌱›براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون،اهدافتون وخوشیاتون باشهکه وقت نکنید زندگی دیگران رو نقد کنید ،بد کسی رو بگيد يا خودتون رو با کسی مقایسه کنید.