2777
2789
عزیزم میشه مشخصات همسر ایندم رو بگین لطفاً و اینکه کی ازدواج میکنم ؟🌱🙏🤍

اون بستگی به شما داره اما اقایی قد بلند متشخص و رفتاری مودبانه و سر سنگین با بقیه دارند با شما وارد رابطه که میشند اون اقای مودب نیستن بلکه یه فرد بسیار پایه ای هستن که علاقه زیادی دارند باهاشون به سفرهای مختلف برید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرزندتون پسره اگه پسره میتونم بگم قصد دارند خودشون بهش نزدیک کنند

اره پسره.اره مادرشوهرم پسردوستمه من نگران نزدیکیشم .فعلا که قهرن.اخه اثرای بدی روتربیت بچه هادیدم گذاشته.نگران تربیتشم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
وضع مالیتون از این رو به اون رو میشه

ان شاالله عزیزم امشب خیلی ارومم کردی خدا به نفس حقت نگاه کنه و آرزوهای من وشمارو وهمه رو برآورده کنه ان شاالله 

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
اره پسره.اره مادرشوهرم پسردوستمه من نگران نزدیکیشم .فعلا که قهرن.اخه اثرای بدی روتربیت بچه هادیدم گذ ...

وای🥺پسر خیلی خوبه

اما نزارین دخترای خودشون بهش بندازن چون فقط بخاطر موقعیت هایی که بدست قرار بیاره بهش نزدیک میشند و این یه حس خیلی خوبیههه چون حس میکنم :)بچتون قرار از اون پزشکای مولتی میلیارد معروف تهران بشههههه نمیدونم چرا ببخشید ذوقه دیگه وقتی حسای خوب میاد الانم اومد

وای🥺پسر خیلی خوبه اما نزارین دخترای خودشون بهش بندازن چون فقط بخاطر موقعیت هایی که بدست قرار بیاره ...

یه نفردیگه هم بهم گفته پسرت درآیندع تاج روسرشع😍😍😍

ان شاالله عزیزم امشب خیلی ارومم کردی خدا به نفس حقت نگاه کنه و آرزوهای من وشمارو وهمه رو برآورده کنه ...

انشالله فقط باید مثبت باشی که بتونی همچین حسایی داشته باشید پیشنهاد میکنم هر روز سوره واقعه رو بخونی من خوندم خیلی خوبه✨👀بازم کمکی خواستی بهم بگو فقط قول بده مداومت داشته باشی راجبه این سوره