2777
2789
عنوان

معنی ساعت جفت

306 بازدید | 10 پست

دوستان مدتیه خیلی ساعت جفت میبینم به یه نفر هم علاقه دارم ولی نمیدونم علاقمون دوطرفه هست یا نه به نظرتون به اون ربط داره؟ 

ساعت های وارون هم زیاد میبینم مثلا 12:21یا10:01

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه خیلی غافلگیرانه میبینم مثلا خوابم بیدار میشم ساعت میبینم جفته 

اها ،میگن فرشته ها پیام دارن و فلان ،راستش اندک اعتقادی ندارم ،چون انقدر زندگی من پر ماجراست که هیچ ساعتی رو نمیتونم به اتفاقات ربط بدم

نه خیلی غافلگیرانه میبینم مثلا خوابم بیدار میشم ساعت میبینم جفته  

منم دقیقا یه هدف بزرگی تو زندگی داشتم که متاسفانه بهش نرسیدم (درس و کنکور و اینا بود فکر نکنین عشقولانه بوده) از روزی که کنار گذاشتمش بعد چن روز افسردگی ، شروع شد اونقدر زیاد شد که کنجکاو شدم میگن یکی از دلایلش اینه که کائنات باهات حرف میزنه که مثلن الان تو مسیر درستی هستی و ما حواسمون بهت هست

الان تو چه وضعیتی هستین به هدفتون رسیدین؟ 

داشتم میخوندم برا کنکور هیچکسم خبرنداشت فقط منو همسرم خیلی طفلی کمکم کرد کارشناسی رشته دیگه دهستم کنکور تجربی میخواستم بدم واقعن خوب خوندم نمیدونم این طرح تاثیر قطعی معدلو از کجاشون در آووردن کسایی مثل منم باید سوابق تحصیلی ایجاد میکردن یعنی دیپلم باید میگرفتم برام میسر نبود با گریه کتابامو جم کردم واقعن درس خوندنو دوس داشتم حیف شد اون همه زمان گذاشتم اما خوب قسمت نبود 

داشتم میخوندم برا کنکور هیچکسم خبرنداشت فقط منو همسرم خیلی طفلی کمکم کرد کارشناسی رشته دیگه دهستم کن ...

وای🥺سخته میدونم🥺منم خودم با این سوابق تحصیلی مشکل دارم

آره شایدم قسمت نبوده ان شاءلله که موفق باشید