کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
اکر تا حالا نخوردی کلا میفتی روخواب نخور دوتا باهم
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
اکر تا حالا نخوردی کلا میفتی روخواب نخور دوتا باهم
بجاش دمنوش اویشن یا بابونه بخور.چهار تخمه به دونه
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
تاثیر دوتا با یکی هیچ فرقی نداره فقط حالت منگی وخواب آلودگیت بیشتر میشه یکی بخور اونم حتما بلافاصله با چای فله ایرانی یا قهوه که خواب آلودگی ومنگیش کم بشه
نخور دوروز میفتی رو خواب.من خودم دارم هر شب مبخورم پنج یا ده میلی .ولی چون چند سال هست میخورم بدنم عادت کرده