2777
2789
عنوان

وای فکر کنم جن توی خونمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 3430 بازدید | 87 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه قناری دارم خیلی از غریبه ها میترسه و عادت داره باید کنار یکیمونه باشه وگرنه جیغ میزنه  یه ب ...

من قناری داشتم تو خونه از هیچی نمیترسیدم انگار محافظ خونمون بود اتفاقا میگن جایی که پرنده ها هستن و بال میزنن اجنه نمیان 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
بله گرونی جن و انس و افلاکیان و خاکیان رو تحت تاثیر قرار داده    

حیف نمیشه زیاد روش مانور داد ممنوعخ وگرنه کلی میشد با گرونی در محل اجنه شوخی کرد 😂😂😂😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
من قناری داشتم تو خونه از هیچی نمیترسیدم انگار محافظ خونمون بود اتفاقا میگن جایی که پرنده ها هستن و ...

چه خوب 

خیلی دوستش دارم 

انگار همه چیز رو میفهمه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

نه ولی تو داستانای مجله ها خوندم 

خودت میکی داستان😂

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😒 با خط مادرشوهرم عضو شدم باهام مهربون باشید😂 میدونی چراتابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓

اگر به ولایت امام علی و به خدا اعتقاد داشته باشید بدونید این موجودات در برابر اراده خدا هیچ هستند هیچ اتفاقی نمیفته البته این گل محمدی رو نفهمیدم شاید یه جن مسلمون بوده