دوستم ی مشکل مهم داره. 14000 تا نذر صلوات برداشته. میتونید کمک کنید؟ انشالله حاجت رواییتون
۷۰۰۰ تا هم ذکر یا ودود مونده.
انشالله همگی حاجت روا بشید🌹
انقد تعلیق شدم که دیگه سیمکارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)... خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویلهای میماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من گر بشکند یک من زاده شود من دیگری♡..
من هزار تا صلوات و هزار تا یا ودود میفرستم.واسه پسرم دعا کنید کنکوری هست.عموم هم مریضه تومور داره شب عیدی گرفتار شیمی درمانی چشمش هم از دست داده تو رو خدا دعاش کنید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
انقد تعلیق شدم که دیگه سیمکارت نداشتم وارد سایت شم سایت خواهرمو اجاره کردم. اگه رو عمت غیرت داری گزارش نزن🤣تاپیکای قبل مربوط به خواهرمه💓.. رسیدی ࡅߺ߳ܘܟ߭ߕ، ࡃࡅ࡙ࡅߺ߲ࡉ نداره ، ࡅ࠭ܦ߳ߕܘ سرخط..یه لیسانسه ی بیکار هستم با کلی آرزوی قشنگ(ماییم و دلی ک هزار رویا برای شکفتن دارد!🤍🌱)... خدایا مرسی که سرنوشتمو به سرنوشتش گره زدی💓M💓عشق من و تو مانند میخ طویلهای میماند که هیچ خری قادر به کندن آن نخواهد بود😂در من هست هزار من گر بشکند یک من زاده شود من دیگری♡..