سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
طبیعت انسان جوریه که نسبت به چیزی که منع بشه حریصتر میشه مهمترین علت اینکه رژیمهای غذایی محکوم به شکست هستن همینه طرف رژیم میگیره یه مدت غذاهای چاقکننده اصلا نمیخوره بعد به شدت هوس میکنه یه روز به خودش میگه لعنت به این زندگی مگه من چقدر عمر میکنم که اینقدر خودمو محروم کنم بعد حریصانه شروع میکنه به خوردن بیشتر از قبل بعد از مدتی نه تنها وزنی که از دست داده برمیگرده بلکه یه مقداری هم بیشتر از زمانی که هنوز رژیم نگرفته چاق میشه ازین گذشته بدن و ذهن انسان طوری طراحی شده که زمانی که کالری کمتری دریافت میکنه متابولیسم یا سرعت سوخت و ساز رو به حداقل میرسونه چون فکر میکنه تو شرایط قحطی قرار گرفته و باید بیشترین ذخیرهسازی رو انجام بده.
اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.