2821
2789
عنوان

رژیم لاغری

290 بازدید | 17 پست

سلام عزیزان 

یه هفته است که رژیم گرفتم و فقط سبزیجات و سوپ و میوه و سویا و سفیده تخم مرغ می خورم

الان وقتی این غذاها رو می بینم حالم بد می شه

دلم نون و برنج و سرخ کردنی می خواد 

به نظرتون چی کار کنم؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

طبیعت انسان جوریه که نسبت به چیزی که منع بشه حریص‌تر میشه مهم‌ترین علت اینکه رژیم‌های غذایی محکوم به شکست هستن همینه طرف رژیم میگیره یه مدت غذاهای چاق‌کننده اصلا نمیخوره بعد به شدت هوس میکنه یه روز به خودش میگه لعنت به این زندگی مگه من چقدر عمر میکنم که اینقدر خودمو محروم کنم بعد حریصانه شروع میکنه به خوردن بیشتر از قبل بعد از مدتی نه تنها وزنی که از دست داده برمیگرده بلکه یه مقداری هم بیشتر از زمانی که هنوز رژیم نگرفته چاق میشه ازین گذشته بدن و ذهن انسان طوری طراحی شده که زمانی که کالری کمتری دریافت میکنه متابولیسم یا سرعت سوخت و ساز رو به حداقل میرسونه چون فکر میکنه تو شرایط قحطی قرار گرفته و باید بیشترین ذخیره‌سازی رو انجام بده.

درخواست دادم قبول کن خواهری

منم میخام به منم درخاست بده بگو

اتفاقای الانت و مشکلات الانت ساله دیگه ی درصدم برات ارزش ندارن ، سال دیگه تمامه مشکلات الانت حل شدن و حتی بعضیاشو یا یادتم نمیاد ، پس از زندگیت لذت ببرو انقدر درگیر مشکلاتت نشو.
2790
2823
2791
2779
2792