helen_naz مدیر استارتر عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 792 عنوان برنج خیس شده 550 بازدید | 7 پست سلام خانما من سه روز پیش برنج رو خیس کرده بودم بعد ی سفر یهویی برام پیش اومدمجبور شدم همون برنج خام خیس شده رو ابش رو آبکشی کنم بعد برنج رو بزارم یخچال. بنظرتون میتونم امشب بپزم؟ اینم بگما برنج تو اب نبودااا ابشو ابکشی کرده بودم و نم بود و هست 1401/12/25 | 20:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امی_ماه عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16355 آبش رو چرا خالی کردی آخه؟برنجک یا شیر برنج یا آرد برنج درست کن.احتمالا شفته بشه. در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
helen_naz مدیر استارتر عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 792 آبش رو چرا خالی کردی آخه؟ برنجک یا شیر برنج یا آرد برنج درست کن. احتمالا شفته بشه. کاش خالی نمیکردم 😭
helen_naz مدیر استارتر عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 792 آبش رو چرا خالی کردی آخه؟ برنجک یا شیر برنج یا آرد برنج درست کن. احتمالا شفته بشه. ارد برنج چطوری درست کنم
امی_ماه عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 16355 ارد برنج چطوری درست کنم آب بریز روش بزار تو مخلوط کن.حسابی میکس کن.بعد خاموش کن ته نشین بشه دوباره روشن کن.تا ۳ یا ۴ بار که کاملا آرد بشه.بار آخر که ته نشین شد کامل، آبش رو آروم خالی کن.بعد بذار خشک بشه.عالیه ها در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
helen_naz مدیر استارتر عضویت: 1401/11/26 تعداد پست: 792 آب بریز روش بزار تو مخلوط کن. حسابی میکس کن. بعد خاموش کن ته نشین بشه دوباره روشن کن. تا ۳ یا ۴ ب ... با این ارد فرنی اینا درست میکنن؟