2821
2789
عنوان

کمککککک

101 بازدید | 15 پست

بچه ها پایه دهمم رشته تجربی 

امروز گفتن  پایه دهم و یازدهم دوتا درسشون واسه خرداد کشوریه امتحان 

من زیست و ادبیاتم🥲🥲🥲🥲و تازه دارم شروع میکنم واسه اینکه از اول دقیق بخونم گفتم میرسم کامل تو عیدم هست 

اینو خودم کل امید و اعتماد به نفسم رفت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چی چی

چی شده

این دل بخواهی یا اجباری

یا پیغمبرررررر

از یک جایی به بعددلت می خواهد همه چیز را واگذار کنی ،نامه یِ استعفایت را رویِ میزِ دنیا بگذاری،کیفَت را برداری و به دورترین جایی کهمی شناسی بروی...چای بنوشی، سیگارت را دود کنیو به هیچ چیز فکر نکنی!از یک جایی به بعد،دلت می خواهد خودت باشی!تنها خودت و حافظه ای کههیچ کس را  به خاطر نمی آورد...📩♥️♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣┈┉┈┉•▴•⚜️•▴•┉┈┉┈
عزیزم اخه اگه کشوری هماهنگ بخواد بشه دو تا درس کشوری نمی کنن همه دروس تخصصی و عمومی که قراره. تاثیر ...

من که از خودم نمیگم مدرسه اطلاع داده دهم و یازدهم دوتا درس کشوریه گفتن از الان خبر داشته باشن دانش آموزا

نه بابا دلبخواهی چیه  امروز خبرشو دادن دوتا درس کشوری شده  من تجربیم زیست و ادبیاتم شد ک ...

یعنی چی منظورت نمی فهمم

یعنی پایان سال باید آزمون بدیم

یعنی دهمم شرط معدل شد 

پس چرا گفتن یازدم و دوازدهم شرط معدل شده برای کنکور ما

منم دهم تجربی ام

از یک جایی به بعددلت می خواهد همه چیز را واگذار کنی ،نامه یِ استعفایت را رویِ میزِ دنیا بگذاری،کیفَت را برداری و به دورترین جایی کهمی شناسی بروی...چای بنوشی، سیگارت را دود کنیو به هیچ چیز فکر نکنی!از یک جایی به بعد،دلت می خواهد خودت باشی!تنها خودت و حافظه ای کههیچ کس را  به خاطر نمی آورد...📩♥️♡⠀    〇⠀    ⎙⠀  ⌲⁣ˡⁱᵏᵉ ᶜᵒᵐᵐᵉⁿᵗ  ˢᵃᵛᵉ  ˢʰᵃʳᵉ⁣┈┉┈┉•▴•⚜️•▴•┉┈┉┈