اسب نعلاتو دربیار راه برو حداقل کاه از خودت نیست پاشنه پا که از خودته یکم آروم تر بذار ترک نخوره پاشنه ات😑😑
خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده
آره باید بگم ولی احساس میکنم ازون بی فرهنگاس که بگی بدتر کنه
خیلی ازتون ممنونم مامانای قشنگ که میاین تو تاپیکام وقت میذارید جواب میدید خیلی بهم کمک میکنید تو نی نی داری 😘😘❤️❤️❤️❤️ چرا امضام پاک شده تاپیک خوب تاپیکی است که ترکیده
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یه بار خونه آبجیم شلوار جینم اومدم بکشم بالا🤣🤣صابخونه اومد بیردن فکر کرد زلزله اومده🤣۶۰ کیلو بیشت ...
😁😁
کاش فقط پیتیکو پیتیکو بود من بیچاره چی میکشم زنگ ایفونشون خراب شده درست نمیکنن از پایین در میزن البته با لگدومشت تا یکی بالا بشنوه دروباز کنه بعد جز اینا داد میزنن وقتی صدای در نمیره صدای خودشون بره