2777
2789

انشالله عزیزم

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

قهر نکردن زده انداخته بیرون منم شکایت کردم بعد اومد که برگرد رضایت دادم الان میگه تعهد بده تا اخ ...

یا خدا زدپ انداختتون بیرون? شما چرا شکایتو پس گرفتین , باید تا اخر میرفتین تا ادب بشه دست رو زن بلند کردن تاوان داره, شما بگو اپل تو تعهد بده دیگه رفتار اشتباه نکنی من تا اخر هستم

چرا قهریدین؟

منو زد بیرون کرد

برنامه هر روزش بود

اینبار شکایت کردم

بعد گفت ادم شدم برگرد

رضایت دادم الان میگه تعهد بده

اصلا نمیدونم تعهد چی

انگار من ادم بدم

به جای اینکه تعهد بده نزنه بیرون نکنه فحش نده

میگه تعهد بده تا اخر عمرت طلاق نگیری بچه رو نگه داری

یا خدا زدپ انداختتون بیرون? شما چرا شکایتو پس گرفتین , باید تا اخر میرفتین تا ادب بشه دست رو زن بلند ...

بله دلم تنگ شده بود

خونه پدرم تو فشار بودم

دلم برای زندگی که ساختم سوخت

بهش رضایت دادم تازه تعهدم میخواد

اونم محضری

اینم شانسه منه 😭😭

بله دلم تنگ شده بود خونه پدرم تو فشار بودم دلم برای زندگی که ساختم سوخت بهش رضایت دادم تازه تعهدم ...

اگه رصایت نداده بودین حالا زبونش اینقدر دراز نبود, همین حالام بهش بگین اونی که تعهد میخاد منم

منو زد بیرون کرد برنامه هر روزش بود اینبار شکایت کردم بعد گفت ادم شدم برگرد رضایت دادم الان میگه ...

اگ تعهد بدی مطمئنی زندگیت درست میشه؟ تعهد یعنی هرکاری کنه حق نداری چیزی بگی

💕 اللهم صل علی محمد وال محمد 💕
اگ تعهد بدی مطمئنی زندگیت درست میشه؟ تعهد یعنی هرکاری کنه حق نداری چیزی بگی

اره یه همچین چیزی

اصلا متننشو نپرسیدم

گفتم مگه من خلم

عوض تو من تعهد بدم

نه بابا کجا درست میشه

خونوادم به شدت محدودم میکنن

خیلیم کنترل میکنن به همه چی گیر میدن

آزادی و استقلال ندادم 

اصلا هم پشتم نیستن