2777
2789
عنوان

بعد مدت ها خواهرم اومده...

301 بازدید | 10 پست

خواهرم بعد ازدواجش رفت شیراز 

منم بیشتر اوقات میرفتم خونه مامانم اینا کاراشو انجام میدادم چون خودش نمیتونه 

اون موقع ها ک من مشغول کارای خونه مامانم اینا بودم خواهرم تو شهر خودشون مشغول تفریحو مهمانی بود

حالا بعد مدت ها اومده خونه مامانم اینا انتظار داشته برم براشون غذا بپزم

اینم بگم رابطمون زیاد خوب نیست چون زیادی پروعه

الانم چون میدونم مجبور بوده کارای خونه رو انجام بده لجش گرفته

اصلا درک نداره بگه این مدت ک من نبودم خواهرم بوده

نرو

.. بذار خودش انجام بده... مهمون ک نیست خونه ی پدرشه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت کدوم شهرستانی ؟؟ لار داراب فسا جهرم ....

منم از شیراز میرم خونه بابام اینا خواهر ده سالم نگاهی بهم می‌کنه میگه رسیدی حالا دیگه کارا با توسعه😂😂😂😂 حتی سر جمع کردن سفره دعوامون میشه 

نرو .. بذار خودش انجام بده... مهمون ک نیست خونه ی پدرشه

پیامایی فرستاده ک مثلا من اومدم تو چرا نیومدی انگاری باید بیام خدمتش 

براشون تدارک میدیدم

فک کرده وظیفمه

پیامایی فرستاده ک مثلا من اومدم تو چرا نیومدی انگاری باید بیام خدمتش  براشون تدارک میدیدم فک ...

حالا ک طلبکاره اصلااااااا نررووو

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

خسته نباشی عزیزم.خوب نرو .بعدش خودت خواستی انجام دادی هیچ منتی نباید بزاری  به خواهرتم نب ...

منت نذاشتم بحث من اینه خواهرم ی روزه اومده اخمو تخم میکنه پیامایی میفرسته

ک انگاری وظیفه منه مدام کارای اون خونه رو انجام بدم