2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین🥲

68 بازدید | 8 پست

امروز رلم رفته بود بازی کنه همین گیم و اینا من زنگ زدم گفتم توروخدا نرو گریه کردم گفتم برو خونه توروخدا بهم خندید گفت گمشو بابا بعد هرچی زنگ زدم ج نداد منم بلاکش کردم بنظرتون کارم درس بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دلیلت برای نرفتنش چی بود چرا باید بره خونه؟    

چون اون نمیزاره من از خونه برم بیرون

چون همه اش بهم دروغ میگه چون من مث زندانی هام و خودش همیشه بیرونه و با دوستاش چون همیشه اولویت آخرشم

چرا گریه کردی؟ ۱۰ نمره

چون خیلی دیگ کم آوردم همیشه همه رو به من ترجیح میده برا اینکه جلو همه فوش ناموصی بهم داد برا اینکه من اصن براش مهم نیستم اصن منو نمیبینه برا اینکه منو زندانی کرده ولی خودش هرجا بخواد میره

چون خیلی دیگ کم آوردم همیشه همه رو به من ترجیح میده برا اینکه جلو همه فوش ناموصی بهم داد برا اینکه م ...

مگ باباته ک انقد تحملش میکنی😐

ی صلوات برای سلامتی دخترم مهمونم کن مهربونم🌹

چون اون نمیزاره من از خونه برم بیرون چون همه اش بهم دروغ میگه چون من مث زندانی هام و خودش همیشه بیر ...

یا بصورت رسمی با هم هستین یا صرفاً رلته ؟

اگه فقط رلته و مدت کمیه که با هم هستین

حتماً باهاش صحبت کن

بگو اگه رفتارشو اصلاح نکنه توی انتخابت تجدید نظر میکنی

مگه اسیر گیر آورده

فکرشو بکن اون هنوز رلته و انقد محدودیت برات وضع کرده !

فردا اگه روابط شما رسمی بشه که واویلا  

من که رل ندارم اما داشتم و اینطوری باهام رفتار  میکرد درجا کات و بلاک مگه بابامه اینطوری برام تصمیم بگیره 

من بابام اینطوری بهم گیره نمی‌ده چه برسه اینکه هفت پشت غریبه بیاد برام تصمیمم بگیره تازه 

بنظر من کار درستی کردی عزیزم برا خودت ارزش قائل باش نزار هرکسی هر طور خواست باهات رفتار کنه ❤️❤️

زندگی مانند دوربین است 📷 روی چیزهای مهم تمرکز کنید😊لحظات خوب را ثبت کنید📸زشتی ها را از آن کات کنید🙃و در نهایت اگر چیزی که می خواستیداز آب درنیامد🤍🙂کافیست عکس دیگری بگیرید!😉📸                                    میان تمام اعتقاداتم به چوب بی صدای  خداوند بد اعتقاد دارم 😊🤍                            حس ششم حقیقت داره ولی هرکس هر حسی کرد رو باور نکنید چون هرکسی دارای حس ششم نیست قدرت قانون جذب بیشتر از حس ششمه😉❤️                                 وقتی کائنات و انرژی مثبت وارد زندگیت بشه خودت میبینی که چقدر تاثیرش بیشتر از حس ششمه به قولی «دستت در دست خدا بگذار و پادشاهی کن😊🤍»          من عشق کتابم 😉 عاشق درس و پیشرفت😉❤️ عاشق قوانین روانشناسی 😊🤍.                  ❤️لطفاً منو تو تاپیک های عکس + خاطرات ترسناک + دهه هشتادیا تگ کنید 😊 سپاسگزارم 😉🤍