2777
2789
عنوان

یعنی باردارم؟

651 بازدید | 32 پست

سلام خانما‌. من ماه پیش ۱۷ ام پری شدم. چون پریودم نامنظمه معمولا ۴ ، ۵ روز تاخیر دارم همیشه

و اینکه هر ماه ۱۰ روز قبل پری سینه دردم شروع می‌شد و نزدیکای پریودی دردش خیلی شدید میشد ولی این ماه هیچچچ دردی نداره و زیر دلم درد خفیف دارم فقط همین. 

میتونم امیدوارم باشم؟ بیبی چک هم دوست ندارم بزنم

خدایا شکرت بابت همه چی💕♥️💕♥️💕                                                                                                 

انشاا... که همونی باشه که دوس داری 😍 برا منم دعا کن بشه این ماه عیدیمو بگیرم

بی رنج زین پیاله کسی می نمیخورد، بی دود زین تنور به کس نان نمی دهند، تیمار کار خویش تو خود خور که دیگران، هرگز برای جرم تو تاوان نمی دهند...

تا بی بی چک وازمایش ندی که مشخص نمیشه

علائمم ک ملاک نیستن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاا... که همونی باشه که دوس داری 😍 برا منم دعا کن بشه این ماه عیدیمو بگیرم

ممنون عزیزم، امیدوارم به آرزوت برسی برات دعا کردم❤

تا بی بی چک وازمایش ندی که مشخص نمیشه علائمم ک ملاک نیستن

میدونم ولی گفتم شاید کسی تجربه ی مشترک داشته باشه💔

اره عزیزم انشالله بارداری منم دقیقا مثل خودتم الان

😍😍 شما حامله ای؟ یا تو اقدام

انشالله که به همین روز عزیز تولد حضرت رقیه دوتامون بارداریم🤲🏻

مرسی مهربونم. انشالله❤

انشاالله ک بارداری منم دعا کن مثبت باشه 🥰🥲

انشالله ❤

😍😍 شما حامله ای؟ یا تو اقدام

من اقدامم.دقیقا ۱۰روز قبل پری علائم پری میومد ولی الان هیچی فقط زیر دلم احساس درد میکنم‌ که زود گذره و خیلی خفیفه ۷روز مونده به پری برای من

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕
من اقدامم.دقیقا ۱۰روز قبل پری علائم پری میومد ولی الان هیچی فقط زیر دلم احساس درد میکنم‌ که زود گذره ...

انشالله دوتامونم باردار باشیم 🤗

من اقدامم.دقیقا ۱۰روز قبل پری علائم پری میومد ولی الان هیچی فقط زیر دلم احساس درد میکنم‌ که زود گذره ...

منم ۵روز مونده علائم پری رو دارم. ولی خیلی خفیف تر 🥺بیشتر تو ناحیه تخمدان هام درد خفیف دارم