2777
2789
عنوان

شک به شوهر

270 بازدید | 21 پست

سلام خانوما

من از یه درد بزرگ رنج میبرم اونم اینکه ب شوهرم شک دارم البته ن از لحاظ زن بازی و خیانت با زن و دختر نه.چون میتونم قسم بخورم از اون لحاظ پاکه.ولی خب همش شکم میره ب اینک چقد حقوق میگیره ب من راس میگ یا نه ینی هر وقت حقوق میریزن میاد بهم میگ حقوق ریختن همش میگم باشه فیش حقوقی بیار فقط ۲ بار تو طول ازدواجمون آورده میگ چرا بهم شک داری نمیارم تا از شک دربیای.البته کارت حقوقیش دست منه باهم استفادش میکنیم ینی اختیار داده ولی همش تو دلم میگم این زرنگه صد درصد ۲۰ درصد پول برمی‌داره ذخیره میکنه ب من نمیگ بعد تو دلم میگم خب برداره آخرش خرج من و پسرم  میشه تو روخداااا بهم کمک کنین کی مثل من بوده و هس؟دیگ دارم از خودم میرونمش. 😔البته اطرافیانم کم بی تاثیر نیستن همش میگن شوهرت زرنگه حقوق اونی نیس ک میگ دیگ دیونه شدم 

مگ اطرافیا فوضولن انقد هی گیر بده بهش ک اگ این کارم نمیکنه یادش بدی

یه تعلیقیم بهم نگید تازه وارد😒 با خط مادرشوهرم عضو شدم باهام مهربون باشید😂 میدونی چراتابوت جوونا سنگینه؟! چون با آرزوهاشون دفن میشن✓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ینی جوری شدم ک حرف شوهرمو باور نمیکنم همش تاپیک میزنم حقوق کارمندای دادگستری چقد ؟یا شوهر دختر خالم کارمند دادگستری همش باهاش مقایسش میکنم میگم شوهرت چقد میگیره و فلان هیشکی مثل من نیس😔

خوب وقتی حقوق میریزن موجودی بگیر یا برو بانک با کارت ملیش یه گردش حساب بگیر 

راستی چون وام اینا بر اشتیم و از رفاه هم خرید میکنیم دادگستری رفاه کارت میده و ۲۰ درصد تخفیف اجناس از اونجا خرید میکنیم ولی از حقوق کم میکنه مثلا این ماه ۴ تومن خرج کرده بودیم دی ماه این ماه کم کردن تز حقوق اینجوریه مدلش مثلا یه راس ک میاد خونه میبینم ۸ تومن شده ۴ یا ۵ تومن چون اداره کم میکنه از وام و رفاه

اگر شغل خیلی آنچنانی نداره یه حقوق معمولی دارن حالا با اضافه کار  تازه شک خودتو اذیت میکنه

اره خیلی اذیتم😑اره میگم فوقش ۱۰ تومن میگیره ولی خودش میگ ۸ میگیرم ک با وام و رفاه میشه ۵