2777
2789
عنوان

میترسم 🥺 بیان

121 بازدید | 8 پست

چند روز پیش شنیدم 

آشناها همسرم داشتن صحبت می‌کردند .

یارو گفته زنش آشتی نکرده. ؟؟ اون آقا گفته ن  گفته اون زمان  پسره. زندگی کن نبوده الان دیگه پسره پشیمون شده و خانمش میخاد 

.  و دختره. آلن. دیگه شوهرش نمیخاد  همسرم رفیق باز بود  اصلا مسولیت زندگی نداش و دخالت خواهر شوهر

بچه ها. میترسم. قسمت بشه برگردم.چطور. تحمل کنم 😭😭. وقتی دیگه ازش متنفرم .

دوسش داشتم‌ب پاش سوختم اما اون درک نداشت 

حالا دیگه من صبرم تموم نمیخام اصلا ببینمش 

‌‌‌‌‌‌پدرشوهرم پیغام داده   ک  عروسمون خیلی خوبه بوده  هنوزم دوسش داریم منتها. پسرم مقصر هست 

و گفته. کاری کنید برگرده 

شماره دایی منو گرفته ک. زنگ بزنه صحبت کنه 

دوستان.  کاش فقد نیان.   اینا طایفه بزرگی دارن 

همه شون هم خاطر منو میخان 

و احترام دارن برام 

دوست ندارم  ببینمشون 

من آدم حساسی ام.  من  نمیتونم حرف دلم بگم سری گریم میاد 

😭😭 

دعا کنید کسی نیاد. . 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

یک کلام بگو نمیخوام تموم شدورفت ترس نداره دیگ

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟

🥺

وای چقدر ۳ سال پیش منی

منم بعد یکسال قهر برگشتم سر زندگیم 

از شوهرم خیلی متنفر بودم

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت که پیغام نداده پدر شوهرت داده نگران چی هستی.به خانواده بگو حتی علاقه ای به دیدنشون نداری.

همسرم اومد هی پیام  هی پیام

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

یک کلام بگو نمیخوام تموم شدورفت ترس نداره دیگ

بگم ن.  بگم نمیخام.    مردم هزارحرف درست میکننن.   تو دلم هزار حرف.  نمیتونم بزنم.   

بگم ن.  بگم نمیخام.    مردم هزارحرف درست میکننن.   تو دلم هزار حرف.  ن ...

شما چرا نگران حرف مردمی.مگه این مردم یک روز جای تو زندگی کردن که ببینن چه دردایی تجربه کردی شما نگران حرفاشونی

❤بیخود بی جهت صلوات❤
شما چرا نگران حرف مردمی.مگه این مردم یک روز جای تو زندگی کردن که ببینن چه دردایی تجربه کردی شما نگرا ...

افرین درست میگی.   

بگم ن.  بگم نمیخام.    مردم هزارحرف درست میکننن.   تو دلم هزار حرف.  ن ...

اره البته من تو شرایط شما نیستم نمیدونم چجوریه اوضاعت🥲ولی به حرف مردم اهمیت نده مهم خودتی باز بری دوروز دیگ برگردی خوبه؟خودتو الان راحت کنی بهتره اگه دیگ واقعا نمیخوای

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟