2821
2789
عنوان

پوست شیر

148 بازدید | 5 پست

فوش ندین بیاین حرق بزنیم نظرتون چیه قسمت جدیدشو دیدین من میگم اون کسی که  نعیم کشته بخاطرش  زندانه نمزده تویه قسمت نشون میده کچله موهاش کمه شبسه همین خلیل

من چرا به اون سرهنگ که کچله پاش میلنگه شک کردم رییسی که با شهاب حسینی هماهنگ بود الکی اخراجش کرد

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

کدوم نفهمیدم

رییس شهاب حسینی همون که الکی اخراجش کرد اسمش نمیدونم چیه. دیروز نشون داد پاش میلنگید انگار کچلم که هست

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
رییس شهاب حسینی همون که الکی اخراجش کرد اسمش نمیدونم چیه. دیروز نشون داد پاش میلنگید انگار کچلم که ه ...

اها اون اونکه قدش کوتاه  تپل این ادم ربا خیلی لاغره من چرا همش حس میکنم یه زنه سرطان داره موهاش و تراشیده

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز