2777
2789
عنوان

پوست شیر

148 بازدید | 5 پست

فوش ندین بیاین حرق بزنیم نظرتون چیه قسمت جدیدشو دیدین من میگم اون کسی که  نعیم کشته بخاطرش  زندانه نمزده تویه قسمت نشون میده کچله موهاش کمه شبسه همین خلیل

من چرا به اون سرهنگ که کچله پاش میلنگه شک کردم رییسی که با شهاب حسینی هماهنگ بود الکی اخراجش کرد

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم نفهمیدم

رییس شهاب حسینی همون که الکی اخراجش کرد اسمش نمیدونم چیه. دیروز نشون داد پاش میلنگید انگار کچلم که هست

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
رییس شهاب حسینی همون که الکی اخراجش کرد اسمش نمیدونم چیه. دیروز نشون داد پاش میلنگید انگار کچلم که ه ...

اها اون اونکه قدش کوتاه  تپل این ادم ربا خیلی لاغره من چرا همش حس میکنم یه زنه سرطان داره موهاش و تراشیده