2777
2789
عنوان

همش منو دست میندازه توروخدا بگید چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 28 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ساکتی خب.با بقیه گرم بگیر محل این نذاز.فکر میکنم بهت حسادت میکنه.بگو مث اینکه تجرد طولانی مدت تاثیرات بدی روی بعضیا میذاره دغدغه ای جز دوس پسرو خواستگار ندارن

چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞
کارمه بدبختی نمیتونم نرم وای من چی بگم بهش جلو همه بلند بلند میگه شنیدم با دوس پسرت صحبت میکردی

اصلا آتو دستش نده.خیلی عادی رفتار کن بگو سعادت بزرگی نصیبت شده عشقم بعدم لبخند بزن

چهارمین کاربریمه.کاربر۹سال پیشم.حرفهایی زدم که افتخار میکنم به خاطرشون ترکیدم.آزاده و شجاع باشیم🤞

بنظرم جواب اون دوستمون از همه مناسب تر بود . 

*با هم سن خودت شوخی کن من احترام موی سفیدتو دارم*

من شخصا خوشم نمیاد دهن ب دهن این ادما بزارم ولی اینکه میگی ۲ ماهه زور داره 

کارمه بدبختی نمیتونم نرم وای من چی بگم بهش جلو همه بلند بلند میگه شنیدم با دوس پسرت صحبت میکردی

چند سالته گلم؟ تو این دوره زمونه نخوری میخورنت یه کلمه بهت میگم بگو 

دهنش واسه همیشه بسته بشه 

مثل خودش جلوی همه با صدای بلند و با آرامش بگو کافر همه را به کیش خود پندارد بدون هیچ ترس و خجالتی. 

نگرانم نباش هیچ غلطی نمیتونه کنه 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰 زود بود برای رفتنت دخترکم 🖤

بدم میاد از اینجور ادماها ، قشنگ توهین کن بهش ، بگو احتمالا داری تجربیاتت رو به من میگی ، خودت چند سال اومدی فکر کردی میان برا داداششون تو رو میگیرن ، حالا نگرفتن به من میگی . ترشیده خانم زر زر میکنه ، بخدا عصبی شدم از چرت  و پرت گفتن هاش. 

کاربرا عصبی نشین از کلمه ترشیده ،،من خودم ۴۰ سالمه مجرد . ولی بدم میاد از ادم حرف مفت زن . 

خدایا شکرت.

مال کدوم شهره 

مظلومه ک ظالم به وجود میاد    خانمها ب خودتون بد نکنید جلوی بت هایی ک ساختید چ مادر چ پدر چ مادرشوهر وایسی.اینا بی احترامی نیست اینا گرفتن حقه. آگاه کردن بقیه و ایجاد حریم خصوصی برای خودمون هست عزت نفس مهم ترین دارایی انسان هست   پول مهم هست اما اولویت نیست. پس بخاطر پول ازدواج نکنید چون 3 سال اولش خوبه بعد اخلاق طرف تغییر میکنه.    کتاب بخونید بیخودی ناز شوهر رو نکشید محبت بی جا نکنید  حرف مردم مهم نباشه حاضر جواب باشید و تمرین کنید ک بلد بشید  با فیلم دیدن   خدارو باور کنید هرکس تقاص کاراشو میده اگه بعد ی سال نده بعد 10 سال میده صبر خدا 40 ساله   زود از کوره درنرید. سیاست ب معنی بد بختی زن نیست   زن باسیاست   خودشو بخاطر هرکس عوض نمیکنه  خود شیرین نیست    حسودی کردن ینی قبول کردن بی عرضگی خود.  کسی خاست دستتون بندازه دستش بندازید تا یاد بگیره شوخی با شما یعنی چی   راز دل ب هیچکس نگید