2777
2789
عنوان

کینه یا غرور ؟

63 بازدید | 4 پست

همیشه سعی کردم اطرافیانمو مخصوصا خانوادمو که منظورم  خانواده همسرم هم هست از خودم راضی نگه دارم .گاهی واقعا بی اغراق میگم تماممو گذاشتم برای تک تکشون .اوایل خودم راضی بودم از کارم .هرکی کار اداری داشت هرکی کار و خرید قبل ازدواج داشت با کمال میل براش انجام میدادم و ثوابشو نثار شادی روح پدرم کردم .اما بعد ۱۷ سال به این منوال گذشتن یه اتفاق خیلی بد برای خودم و همسرم افتاد که ورشکست شدیم واز اون روز فهمیدم که هیچکسی و ندارم وهیچ کس نتونست بعنوان همدرد کنارمون باشه .از نظر مالی کمکی نخواستم چون درک کردم که شاید ندارن .که بعدها اینم اشتباه فکر کردم .ولی همدردی نکردن ....حالا شدم یه آدم کینه ایی .بقدری از همممممممه اطرافیانم متنفرم که حد نداره .جوری که حتی طوری رفتار کردم  که هیچ کسی دیگه پاشو خونه ام نذاره حالا با گذشت ۳ سال از اون حالات بد میبینم که خیلی تنها تر از قبلم .گاهی دلم میخواد از اول شروع کنم به رفت امد ولی دل و دماغشو ندارم .بنظرتون چیکار کنم ؟ مشاوره هم رفتم میگه همه چیو فراموش کن .ولی من تا چشمم بهشون میوفته همه چی یادم میاد که اینا همونایی هستن که تو سختی تنهامون گذاشتن .روزا و شبایی گذشت که یخچالمون خالی بود و منو بچه هام با اشک چشم خوابیدیم .

تمام خودتو واسه هر کسی بذاری آخرش میگه مگه من ازت خواستم؟ اولویت همیشه خودت باش

درسته .برام بعدها ثابت شد .اما حالا میخوام که عادی باشم ولی چون تغییر رفتار دادم از نظر بقیه غیر طبیعی ام 

عزیزم منم این تجربه رو داشتم دقیقا عین تو .

یه مدت فاصله گرفتم حال خودم بد شد .

اما اینبار بدون توقع از تشکر یا توقع از جبران براشون کاری میکنم 

چون میدونم خدا میبینه و دلم اروم میگیره  و این بهترین دستاورد دنیایی منه 

و البته دیگه بیشتر توانم مایه نمیزارم ..اما چون کینه منو اول از همه اذیت میکنه سعی میکنم ببخشم 

از این به بعد یه جوری باش قبل اینکه کاری کنم با خودم میگم برا کیه واسه خودمه یا اوناس؟اگر واسه دل خودمه انجام میدم .

میدونی ما یه تله داریم اسمش تله ایثاره .باید کنترلش کنیم .

اما این به این معنی نیست ک دوری کنیم کینه بگیریم یا بدبین بشیم .

راجب تله ایثار  بخون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته .برام بعدها ثابت شد .اما حالا میخوام که عادی باشم ولی چون تغییر رفتار دادم از نظر بقیه غیر طبی ...

دقیقا خزارتا خوبی کنی و یکم عقب بکشی بقیه فکر میکنن چقدر بدجنسی 

جاری من هیچ کاری نکرده واسشون غیر سو استفاده 

من انقدر از خودم زدم یکم ک سرد شدم همون ادم بیخاصیت عزیز شد 

البته بزار بشه لیاقتشون داشتن کسایی مثل ما نیست 

و هیچ کقت نخواهند فهمید 

اما سعی کن معمول باشی ک خودت راحتت باشی زیاد جان فشانی نکن زیادم دوری نکن 

دقیقا خزارتا خوبی کنی و یکم عقب بکشی بقیه فکر میکنن چقدر بدجنسی  جاری من هیچ کاری نکرده واس ...

دقیقا همینطوره الان با وجود اون همه خوبی ها آدم بده منم ...منی که تا به الان تو صورتشون صاف نگاه نکردم حرفمو بزنم ...تنها اعتراضم فاصله گرفتن بوده ...

با فاصله و دوری آروم شدم ولی چون نمیتونم ببخشمشون هردفعه که میبینمشون دوباره حالم خراب میشه و عین یه فیم رفتارها و صداهاشون جلو چشمم پخش میشه .