2777
2789
عنوان

دختر 1 سالم دائم قاروق میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 80 پست
حواسم هست باباش دیروز برده الان یه دونه گندم خورد یعنی دوبار ه گیر کرده 

گندم فکر نکنم گیر کنه ولی تو به عنوان مادر همه چیزایی که ممکنه گیر کنه رو باید از جلوی دستش برداری نذاری چیزی رو زمین یا میز باشه.میوه هم فقط موز بده یا چیزای نرم.خیار و سیب نده.

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

حداقل فارسی بگو بقیه بفهمن قاروق چیه؟؟؟به لهجه خودت اینجا تاپیک نزن که 🤨بچه ها قاروق همون تول که بچه چیزی میخوره تو نای گیر میکنه مثل تخمه و این چیزا

کاش که زندگی عصا میشد🌼جاده ها هم نوای پا میشد🌼کَشتی دلشکسته ما را🌼 کاش که ناخُدا خُدا میشد 🌼آرزو ها به باد پیوستند 🌼کاش که باد رو به ما میشد🌼 آنکه لب های خنده ها را دوخت🌼 کاش که غرق گریه ها میشد 🌼آنکه با بولَهَب همراه بود🌼 دست او از بدن جدا میشد🌼

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حداقل فارسی بگو بقیه بفهمن قاروق چیه؟؟؟به لهجه خودت اینجا تاپیک نزن که 🤨بچه ها قاروق همون تول که بچ ...

عزیزم منم 2 ماهه درگیر شدم بعدش هم توضیح دادم اون شخص میگه قاروق لهجه منم فارسیه اگه هم ترک بودم خیلی هم خوب بود

واقعا چی میگید نمفهممم

به زلون خودش گفته قاروق یعنی تول گیر کردن چیزی تو گلو و نای

کاش که زندگی عصا میشد🌼جاده ها هم نوای پا میشد🌼کَشتی دلشکسته ما را🌼 کاش که ناخُدا خُدا میشد 🌼آرزو ها به باد پیوستند 🌼کاش که باد رو به ما میشد🌼 آنکه لب های خنده ها را دوخت🌼 کاش که غرق گریه ها میشد 🌼آنکه با بولَهَب همراه بود🌼 دست او از بدن جدا میشد🌼
یعنی دیگه نبرمش دربیاره

منم خواستم نبرم تا درست بشه اما یک ماه سرفه کرد غذا که اصلا به زور تب کرد بچم داشت از بین میرفتم بردم رد کردن توام دیگه ببر بچه خیلی اذیت میشه اینکه میگن نبر جاش پر میشه صبر ایوب میخواد بچه نابود میشه طفلی

همین که رد کرد مدام بهش شیر بده شیر موز شیر نارگیل اینا ولی دختر من بازم سه ماهی یبار میشه مخصوصا تخمه و کردو و پسته اینارو خوب نجوه زود میمونه خودم سریع میفهمم پای چشمش پف میکنه زود میبرم زودم خوب میشه انگار از اونجا میایم دیگه سرفه نمیکنه ولی آخرین بار مادرشوهرم گفت نبرید جاش پر شه پدرمون در اومد من که میبرم دخترمم قلقلکش میاد اذیت نمیشه خانمه رو هم خیلی دوست داره

عزیزم منم 2 ماهه درگیر شدم بعدش هم توضیح دادم اون شخص میگه قاروق لهجه منم فارسیه اگه هم ترک بودم خیل ...

من نگفتم ترک و کرد و فارس گفتم معنیشو بگو نصف اینجا نمیدونن قاروق چیه شما که فارس هستی فرسیشو بگو دیگه 

خب سایت عمومیه زبون خودش ما از کجا بدونیم

چ میدونم بهشم بر میخوره میگم معنیشو بگو نصف اینجا چ میدونن قاروق چیه آخه

اینم شانس منه دیگه 😭 بازم نمی‌کرد تو تب میسوخت بچه ضعیف شده بود

خیلی بده من بزرگم درد داره یه بار عطسه کرد خود به خود دراومد اون بیچاره کوچیکه هنوز

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔