2777
2789
عنوان

رشد ناخن💅🏻🥹

428 بازدید | 11 پست

سلام‌سلااام حال دلتون کلی عالی باشه ☺️

من اصلا ناخونای دستم بلند نمیشه ، یعنی یه کم رشد میکنه خود به خود میشکنه  الان یه مدته که از لاک ناخن استفاده میکنم ، احساس میکنم ناخونامو سفت کرده و دارن رشد میکنن و اینکه اصلا با ناخون گیر ناخونامو نمیگیرم ، فقط سوهان میکشم😛

حالا نظر شما چیه ؟

از لاک زدن میتونه باشه ؟ :) 

من ک ناخنام نرم هستن و زود میکشنن😐🤣حسرت بزرگ کردنشون رو دارم ای خدا 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لاک بزنی بعد با لاک پاک کن هی پاک کنی ناخنت شکننده میشه 

من خودم از روغن زیتون استفاده کردم برای ناخنم..یعنی میزدم به ناخن بعد مثلا ی ربع میشستم خیلی خوب بود از لحاظ رشد و... 

سعی میکنم خوشحال باشم⚡🤍      هروقت.. نظرت با من مخالف بود خواهشاً ریپ نزن :)🖤🦋
برای منم یه مدت نرم شده بود  کشک و لبنیات خوردم خوب شد ، اصلا هم مواد شوینده نزدم بهشون

یعنی چی مواد شوینده

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

لاک بزنی بعد با لاک پاک کن هی پاک کنی ناخنت شکننده میشه  من خودم از روغن زیتون استفاده کردم بر ...

من که بعد از چندوقت پاک میکنم بعد اینکه لاک پاک کن میزنم دستامو میشورم و بعدش روغن زیتون میزنم 

من که بعد از چندوقت پاک میکنم بعد اینکه لاک پاک کن میزنم دستامو میشورم و بعدش روغن زیتون میزنم 

خوبه :)🤍 

سعی میکنم خوشحال باشم⚡🤍      هروقت.. نظرت با من مخالف بود خواهشاً ریپ نزن :)🖤🦋
یعنی چی مواد شوینده

موقع ظرف شستن دستکش میکنم دستم اگه با شیسه پاک کن بخوام کار کنم برای گردگیری بازم دستکش دستم میکنم ، کلا برای کار با مواد شوینده از دستکش استفاده میکنم

موقع ظرف شستن دستکش میکنم دستم اگه با شیسه پاک کن بخوام کار کنم برای گردگیری بازم دستکش دستم میکنم ، ...

آها من نه ظرف میشورم نه کار خونه 

فقط موقعایی ک دستامو میشورم مایع دستشویی میزنم 

خوشبحالت 😂 پس چیکار میکنی تو خونه؟

استراحت و درس☹🤣✋🏻