2821
2789
عنوان

کاشت ناخن

488 بازدید | 21 پست

سلاااام

یکشنبه نوبت کاشت دارم برای دومین بار میرم

عکسی که گذاشتم طرح مدنظرمه

نظرتون درباره ی این طرح ناخن چیه

اگه شما هم طرحی دارین بفرستین پلییییز

Asal

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اسی رفتی ارتودنسی؟

هزینه اش چقد شد؟

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
اره ارتو کردم الان رو دندونامه ۱۵ و نیم میلیون شد که به صورت اقساط پرداخت میکنم

چه خوب  کدوم شهر هستید؟

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
اره ارتو کردم الان رو دندونامه ۱۵ و نیم میلیون شد که به صورت اقساط پرداخت میکنم

من رفتم گفت باید ۴ تا از دندونات رو بکشم  و یکی شو جراحی کنم بعد ارتودنسی تازه گفت ۲۰ تومن میشه فرار  کردم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز