2777
2789
عنوان

اصلاح

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 54 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای جدی میگید  آخه من رو گونه هام چنتا جوش هس از اونا میترسم از اینکه بکشم بدتر شن

تیغو ضد عفونی کن با الکل 

من وقتی با تیغ میزنم از لوسیون بعد اصلاح همسرم استفاده میکنم یه کم منم یه کم جوش دارم آخه از وقتی اینکارو میکنم کمتر اذیتم میکنه تیغ 

اخه یبار برا عروسی با وکس اصلاح کردم یه جوش زد رو چونم اندازه کله داماد والا 😂😂😂دیگه اصلا اصلاح ن ...

با این فرمون بخوایم بریم‌ تا پیری نباید ب صورت دست بزنیم 😂

منم جوس دارم

فقط تیغ ابرو جوابه

با دقت بزنی اصلا زخم نمیکنه

سعی کن رو جوشات نزنی

اول صورتت با شوینده بشور بعد با تونر صورتت پاک کن با تیغ تمیز حتما ضدعفونی شده صورتت اصلاح کن

بعدش باز با تونر تمیز کن بهد ابرسان بزن بعدش از ضدجوشت بزن

تا چند ساعت هم به صورتت آب نزن

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
اره خیلی بده واقعا بده  نخم ک نمیشه پوستم نازکه و زود زخم میشه 😐همون اصلاح نکنم خیلی بهتره&nb ...

آخی 😅

من بند مینداختم جوش میزدم وکس هم که نابودم کرد یه بار الان با تیغ میزنم مشکلی ندارم خداروشکر 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز