2777
2789
عنوان

اصلاح

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 54 پست
ن خیلی ندارم زیادم مشخص نیسن‌ ولی میخوام یبار بزنم 🤦‍♀️

اره وقتی دست به صورتت میزنی حس مو در صورت میکنی 

تازگیا مال من اینجور شده میخوام بگم موبر خوبه واسه صورت

🙄 ؟

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منطقیه😂

اخه یبار برا عروسی با وکس اصلاح کردم یه جوش زد رو چونم اندازه کله داماد والا 😂😂😂دیگه اصلا اصلاح نکردم از اون موقع

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎
چند سالته اره منم جوش دارم ولی یه چیزی بگم شاید باورت نشه ولی تا الان حتی دست به صورتم نزدم اما و ...

۱۷ سالمه 

وای منم دقیقا تاحالا دست ب صورتم نزدم دیگه میحوام برا عید یه عشقو‌ حالی ب صورتم بدم😂

وای جدی میگید  آخه من رو گونه هام چنتا جوش هس از اونا میترسم از اینکه بکشم بدتر شن

نه هیچی نمیشه قبلش یکم الکل به تیغت بزن رو صورتتم سرم یا صد افتاب برن یکم لیز بشه بعد اصلاح کن.اخرش یه دور پوستتو با الکل یا میسلار تمیز کن هیچی نمیشع

اون چجوریه؟

هرجایی که بری متفاوته من خودم همیشه یه آرایشگاه میرم اول با بخار گرم بند میندازه بعدا اسکراب و یه ماسک دیگه میزنه بعدم بخار سرد میده به صورتت 

من صورتم افتضاح با بند ساده جوش میزنه اما بااین اصلاح یا اصلا جوش نمیزنه یا خیلیییی کم

وکس خوب نیست داغون میکنه پوستی رو که جوش داشته باشه

اره خیلی بده واقعا بده 

نخم ک نمیشه پوستم نازکه و زود زخم میشه 😐همون اصلاح نکنم خیلی بهتره 

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز