2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟

اخه باید با سیاست باشی ی طورایی وقتی کتک ت میزنع جوری رفتار کنی ک مث چی پشیمون بشه باید خودت بلد باشی اصن دورش نرو بنظرم تا آروم شه هیچ بحثی هم نکنی آروم باشی خودش یاد میگیره تکرار نکنه فقط باید بلد باشی 

وقتی همش تو بحث کنی اون بحث کنه بدتر میشه 

قبل عید ۸۰ درصد  تاپیکا کتک زدن شوهر بوده  از بس گرونی و فشار زندگی روی مردا زیاد شده&nbs ...

دقیقا همینطوره پدر خودم بعد خرید عید اومد خونه سر یه چیز الکی جلوی در و همسایه چنان دادی سر من زد که تا الآن کلا باهاش به جز سلام حرف دیگه ای نزدم به مامانم گفتم مجبورش کردی چی بخره که اینجوری میکنه گفت آجیل 😒 گفتم مگه من گفتم بخر چرا مجبورش میکنی؟ به خدا از عید بیزارم

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
دقیقا همینطوره پدر خودم بعد خرید عید اومد خونه سر یه چیز الکی جلوی در و همسایه چنان دادی سر من زد که ...

ساده ترین چیزش آجیل بود که دیگه مردم نمیتونن بخرن یه کیلو ۵۰۰ به بالا

میشه برای حاجتم3صلوات بفرستین الهی خیر ببینید
ساده ترین چیزش آجیل بود که دیگه مردم نمیتونن بخرن یه کیلو ۵۰۰ به بالا

شهر ما کیلویی ۷۰۰ الی ۸۰۰ تومنه میگم بگو نمیخرم چرا میای سر من داد میزنی؟ اصلا دلم نمیخواد دیگه کلا باهاش حرف بزنم اینم شروع سال نحس جدید ما

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
شهر ما کیلویی ۷۰۰ الی ۸۰۰ تومنه میگم بگو نمیخرم چرا میای سر من داد میزنی؟ اصلا دلم نمیخواد دیگه کلا ...

مطمئن باش پدرتون هم ناراحتن

سال جدیدی روی گل همدیگه را ببوسین وآشتی کنید

میشه برای حاجتم3صلوات بفرستین الهی خیر ببینید
مطمئن باش پدرتون هم ناراحتن سال جدیدی روی گل همدیگه را ببوسین وآشتی کنید

بله درست میگین ببینم چی میشه