2777
2789
عنوان

مامانم میگ طلاهاتو بفروش

862 بازدید | 54 پست

بچها من زیاد طلا نداذم حدودا شاید۲۰تومنی بشه

مامانم خودش میخاد امروز بره بفروشه

میگه توهم دوست ذاری بیا.خیلی میخاد ارزون بشع دلارمیخاد تا۱۵تومن بیاد و طلا تا۱تومن و این حرفا

راسته بچها؟؟؟؟

برم بفروشم؟؟؟؟

درسته خیلی طلا نیست ولی خب واسه من خیلیه

چیکارکنم؟؟؟؟

اهاااا اینم نظر بدین...

دخترم ۳سالشه یه زنجیر پلاک و یه پلاک تک داره

اصلا نمیندازم براش هم کوچبکه هم خطرناک

بنظرتون برم بدم برای خودم یه انگشتر بخرم فعلا؟؟؟؟؟

هم خمس نداره دیگه

هم من یه استفاده ایی ببرم.وقتی بزرگتر شد برم عوض کنم براش گردن بند بخرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد عید تورم خیلی زیاد میشه دلار کمتر از ۴۰ تومن نمیشه . کلا تو این کشور چیزی پایین نمیاد اصلا طلات نفروش ک بعدا بد پشیمون میشی 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘

وا چرا بفروشی اخه 

حیفه نفروش میدونی چقد کارمزد و پول ساخت دادی و خریدی

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

دلار ۱۵ تومنی طلای یک تومنی؟😂😂💔 

#جوک_سال

با افتخار دختر روستایی هستم🙆‍♀️دانشجومعلمم ترم ۴ کارشناسی پیوسته آموزش ابتدایی میخونم... برای شادی روح داداشم ی صلوات میفرستی🩵🥲

این اطلاعات رو مادرت از کجا اورده؟ بنظرت در این حد ارزون میشه!؟ باورت میشه؟ 

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

خودت چند سالته باور می کنی تا اون حد بیاد پایین آخه ؟!!!

غیرممکنه 

بعد طلات و بفروشی چکار کنی بذاری تو بانک ؟ واقعا عاقلانه نیست 

من الان طلا گرمی 2700 خریدم کلی ضرر کردم حاضر نیستم بفروشم نگهش میدارم شما داری اینکارو می کنی

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم