2777
2789
عنوان

ترس از رانندگی

381 بازدید | 19 پست

من بیشتر از ۱۰ساله گواهینامه گرفتم،اوایل که گواهینامه گرفته بودم اعتماد بنفسم عالی بود و خوب میروندم،بعد یه مدت ننشستم،دوباره۳،۴جلسه با مربی کلاس برداشتم،با شوهرمم بیرون رفتم چندباری خوب میرونم،البته یکی دوبار سوتی دادم حالم بد شد،مثلا یه بار تو سر بالایی خاموش کردم،یه بارم تو میدون نزدیک بود بمالم به ماشین بغلی،جالبه تنهایی هم بیرون رفتم ولی بازم اعتماد بنفس ندارم،تا میفتم تو ترافیک یهو دست و پام میلرزه و افکار منفی میاد سراغم،دلم میخواد پیاده بشم از ماشین و برگردم خونه،بشدت هم به رانندگی نیاز دارم،شوهرمم میگه چرا میترسی انقد،ولی دست خودم نیست،امروز برم تنهایی رانندگی ولی نمیدونم چی میشه فرداش نمیتونم،همشم بخاطر افکار منفیه،انگار از ترس زیاده،تروخدا بهم روحیه بدید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم مثل تو بودم

اینکه خاموش کنی یا نزدیک مالیدن باشه مشکلی نداره

من وقتی با بقیه سوار میشم استرس میگیرم ولی تنهایی مشکلی ندارم

نترس بابا چیزی نمیشه 

چند روز پیش تصادف کوچیک کردم ، منتظرم یه کم از روش بگذره و بعد با اعتماد به نفس دوباره رانندگی کنم😂

خدا بزرگیشو بهم نشون داد😍😍🥰❤️❤️

من از وقتی پاهام رسید به کلاج ذوق رانندگی داشتم 

انقد هم جسور بودم تو رانندگی

ولی برعکس من مامانمه 

نمی‌دونم چجوریه وقتی ترس از رانندگی میوفته بهتون خیلی سخت درست میشه جالبه که ممکنه راننده های خوبی باشید

منم مثل تو بودم اینکه خاموش کنی یا نزدیک مالیدن باشه مشکلی نداره من وقتی با بقیه سوار میشم استرس م ...

کافیه یه سوتی کوچولو بدم کلا خودمو میبازم،احساس میکنم هیچوقت راننده نمیشم

با اعتماد بنفس رانندگی کن گلم فوقشم‌ خاموش کنی یا … چه ایرادی داره رانندگی کن تا تجربت بره با ...

درسته،اصول رانندگی رو میدونم،بارها تو ذهنمم مرور میکنم مشکلی ندارم،تنهایی هم خوب میرونم،امان از وقتیکه کسی کنارم باشه مخصوصا شوهرم،یه وقتایی گیج میشم اصلا،مثلا هفته پیش دوساعت رانندگی کردم و کلا مسیرم ترافیک سربالایی بود و خیلی حرفه ای روندم یه بار هم خاموش نکردم،فرداش رفتم بیرون دوباره افتادم سربالایی حتی یادم نمیومد چجوری باید نیم کلاج کنم،شوهرم کلا اینجوری نگام میکرد😳😳😳میگفت دیروز که عالی بودی یهو چت شده

منم دقیقا مثل توام

باید این ترس لعنتی رو از خودم دور کنم،تو فامیل بی عرصه ترین و گیج ترین دخترهایی که حتی دست چپ و راستشون رو نمیشناسن راننده شدن،اونوقت من که کنکور و دانشگاه و تحصیلات عالیه دارم تو رانندگی دست و پا چلفتی میشم

من از وقتی پاهام رسید به کلاج ذوق رانندگی داشتم  انقد هم جسور بودم تو رانندگی ولی برعکس من ما ...

دقیقا،بنظرم هرررر چیزی و هررررکاری رو باید تو سن کم شروع کرد،مثل بچه که الفبا یاد میگیره زودتر راه میفته تا یه آدم بزرگسال که تازه میخواد باسواد بشه