2777
2789
عنوان

بیاید ببینید حق با مادر شوهرمه؟

817 بازدید | 52 پست

من تقریبا از سن ۱۶سالگی به بعد بیشتر جوراب رنگ پا می پوشیدم تا الان که چند سالی هست که ازدواج کردم الان مادر شوهرم به من گیر میده که رنگ پا حجاب نداره نباید بپوشی اخه من از جوراب مشکی پارازیت خیلی بدم میاد سنم رو زیاد نشون میده حتی مامانم که ۵۳سالشه رنگ پا می پوشه بیشتر مواقع در ضمن محجبه هم هستم نه دیگه در حد خانواده شوهرم مهدر شوهرم همیشه جوراب پاشه حتی توی خونه اونم مشکی ضخیم الان موندم چکار کنم چی جواب شو بدم بنظرتون حق با مادر شوهرمه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش بگوجوراب مضره دائم میپوشه پاهم یه عضوزنده هست  نه شماهرجوردوست داری بپوش سلیقه ای هست 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بدون جوراب که بدم میاد بعد هم زیاد اهل لاک نیستم بخاطر اینکه نماز می خونم 

چی بگم من ایدم رو دادم دیگه اگه خودت خیلی مذهبی هستی خوشت میاد اون جورابم بپوش چه فرقی داره دیگه. 

خوب هر کسی دیدش متفاوت هستش الان تو خانواده شوهرم اصلا به شال و روسری تا سن ۴۰سال کسی اعتقاد نداره ولی بالای ۴۰سال همه حجاب دارند در حد معقول ولی دلیل نمیشه بخوان برای بقیه تعیین تکلیف کنن

من نمیدونم اینا چرا انقدر دخالت بی مورد میکنن من از الان دارم واسه دوماه دیگه جواب اماده میکنم از اینکه برادرشوهرم ارتش کار میکنه تا میاد خونه میره اسنپ قبلا مادر شوهرم اصلا راضی نبود ولی الان به شدت راضی شده چون پول در میاره . 

مطمئنم به شوهرم منم میگه برو اسنپ میخوام ببینم چیجوری جوابشو بدم بچزونمش . هر چی هم باشه میگم شوهرپ پدرش پشت من هستن پیشنهاد دارین بگین

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
بهش بگوجوراب مضره دائم میپوشه پاهم یه عضوزنده هست  نه شماهرجوردوست داری بپوش سلیقه ای هست

اون دیگه عادت کرده همیشه پاش جوراب هستش خب هرسری که میرم خونه شون گیر میده 

2790
2778
2791
2779
2792