2821
2789
عنوان

کولیک نوزاد

570 بازدید | 37 پست

دخترم ۳ روز دیگه میشه دوماهه هرشب تا ۴ صبح بیداره نق نق میکنه و شیر نمیخوره بعضی وقتام گریه شدید میکنه یه بار بردم دکتر پدی لاکت داد تاثیری نداشت خودم گرمیچر ایرانی گرفتم میدم اونم زیاد تاثیر نداره چیکار کنم؟

رعایت غذایی خودتوت حتماً داشته باشید ،این بچه ها مادرشون نباید گوشت گاو و گوساله و لبنیات بخوره _شیرهای AR هم خوبه بهش بدید اگه رفلکس داره _یه پارچه رو رو شوفاژ گرم کنید در حد گرمای ملایم بعد بزارید پشتش _اروم با کف دست دور نافش دورانی ماساژ بدین یا با روغن زیتون_شیرخشت هم خوبه 

گریپ خارجی بگیر 

پدی لاکته 2ماهه جواب میده ن ی شبه

ب پروتیین گاوی حساسیت نداره؟ 

قرص کلسیم بخور عالیه 

اهن و مکملای دیگه یادت نره 

ننو یا ننی ببند اونم خوبه 

صدای جارو برقی و سشوار و باروونم خوبه 

کولیکید یا کولیکیزم خوبه 

بغلش کن راه برو بهش ارامش بده 

ماشینم سوارشین عالیه حتی شیرم بهتر میخوره 

روی غذاهات شوید بریز 

غذا های گرم بخور 

اگه رفلاکس نداره عرق نعنا و نبات بخور 

غذا های نفخ دار نخور گوشت گاو و محصولات لبنی نخدر

عرق رازیانه بد نیست 

شیشه ضد نفخ براش بخر

شیر خشکی هست برا حل کردن شیر دورانی و تروم تکون بده ک حباب درست نشه

من فقط چلو سفید با مرغ و گوشت گوسفندی و شوید  نون جو. اب میخوردم چندماه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

رعایت غذایی خودتوت حتماً داشته باشید ،این بچه ها مادرشون نباید گوشت گاو و گوساله و لبنیات بخوره _شیر ...

شیر خودمو نمیخوره شیرخشک آپتامیل میخوره.شیرخشکشو عوض کنم؟

شیر خودمو نمیخوره شیرخشک آپتامیل میخوره.شیرخشکشو عوض کنم؟

بچه منم اپتانیل میخوره ن خیلی سبکه خوبه 

اگه بیرون رویش خوب باشه زودم خدب میشه 

ولی دارو های برا کولیک یبوست میارن 

از کجا بفهمم به پروتئین گاوی حساسیت داره یا نه؟

اگه میخوری چندروز نخور ببین اگه بهتره دیگه نخور 

اگه دیدی همچنان مث هر شبه بخور چون بدنت لازم داره

من دکترم گفت همین مدلی کنم برا غذا ها ولی دلم نیومد از اول سرچ کردم فقط چند مدل غذا بود ک دیگه همونا ک گفتمو میخوردم

ما که همه شیرهای رو عوض کردیم همین ببلاک AR بیشترین جواب میده

برا رفلاکس اره برا کولیک بده 

چون بعد چنددقیقه تو شیشه شیر میشه مث ماست  حتی سفت تر 

من بچم رفلاکسم داشت خریدیم ی بار بیشتر بهش ندادم تا میخواست بخوره کامل سفت شده بود

یکی تو نینی سایت اینو پیشنهاد داد می‌گفت خوبه 

نرس هارویز

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز