2777
2789
عنوان

کسی بیداره؟؟؟

79 بازدید | 11 پست

بچه ها کسی ک ۳سانت بدون درد باز شده باشه بعد چن وقت درد میگرتش؟یا مثلا بعد چن وقت زایمان میکنه ؟؟

پیش دو دکتر رفتم .دکتر خودم گفت ۲۷اسفند بیا 

دکتر دبگه گفت بزار درد بگیردت..بعد برو با آمپول فشار زایمان نکن

چیکار کنم!َ😶

با آمپول فشار زایمان نکن بذار همه چی روال طبیعی داشته باشه تا جای امکان اینطوری زایمانت راحت تره

نشون نمیده بستگی به بدن هر فرد داره 

من دو روز قبل معاینه شدم دردی نداشتم ۳ سانت بودم

از بعد معاینه بازم درد نداشتم اما لخته های خون ازم دفع میشد

شب ساعت ۱۲ درد کم داشتم مثل شب قبل پریود شدن رفتم ساات دو بیمارستان گفت ۶ سانتی 

ساعت ۴ هم زایمان کردم

بهترین خاطره عمرم بود

ماش دونی رو‌سزارین نمیشدم

با آمپول فشار زایمان نکن بذار همه چی روال طبیعی داشته باشه تا جای امکان اینطوری زایمانت راحت تره نش ...

عزیزم بسلامتی 😘😘😘...توروخدا برا منم دعا کن زایمان خوبی داشته باشم کارم همش گریه های یواشکیه..تک و تنهام...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بسلامتی 😘😘😘...توروخدا برا منم دعا کن زایمان خوبی داشته باشم کارم همش گریه های یواشکیه..تک و ...

اصلا زایمان طبیعی اونطوری که میگفتن نبود 

البته آستانه درد تو آدما فرق داره روحیه ها هم همینطور 

اگه با قدرت بری سمتش برات راحت تر میگذره 

باید روحیه داشته باشی هم برای زایمان هم برای بعدش

دارم پسرمو شیر میدم الهی که زایمانت برات بهترین خاطره بشه

اصلا زایمان طبیعی اونطوری که میگفتن نبود  البته آستانه درد تو آدما فرق داره روحیه ها هم همینطو ...

ممنون قربونت برم 😘😘😘😍😍😍😍میگم آجی من الان سه سانت دکتر گفت باز شدی..اما درد ندارم فک تو واژن احساس درد میکنم اونم وقتی سرپام و راه میرم. بنشطرت میتونم با استراحت تا یک فروردین خودمو ببرم؟یا نمیشه؟😢

ممنون قربونت برم 😘😘😘😍😍😍😍میگم آجی من الان سه سانت دکتر گفت باز شدی..اما درد ندارم فک تو واژن ا ...

عزیز دلمنشون نمیده ممکنه یک ساعت دیگه دردت شروع بشه شایدم تا یکم بمونی

اما هرچی که فعالیتت کمتر باشه احتمال به تاخیر افتادنش بیشتره

درضمن اگر میخوای دیرتر زایمان کنی نذار معاینه بشی معاینه باعث تحریک میشه

عزیز دلمنشون نمیده ممکنه یک ساعت دیگه دردت شروع بشه شایدم تا یکم بمونی اما هرچی که فعالیتت کمتر باش ...

اهان درسته ...متاسفانه دیروز معاینه شدم..اما خیلی سریع در حد ۱۵ثانیه همین ...چون خودم ب دکترم گفتم ک نمیخوام معاینه شم ولی اون گفت لازمه بدا همین زیاد لفت نداد...خدا کنه بتونم تا یکم تحمل کنم

بعضیا تا چند روز ۳سانت میمونه‌.باز نمیشه...

این هنوز درد زایمانت نیست..فشار بچه هست....

میگفتی دکتر گفته جدید گفته صبر کن درد شروع بشه...پس صبر کن....درد زایمان هم این کم ها نیست....زیاده ومیگیره وول میکنه...باراولته ونگران نباش انقد خاطره میشه برات ..الان هم خرما همین روزا...زیاد بخور‌‌‌ا.

گه روغن گوسفند داشتی باعسل قاطی کن روز اخر فقط وبخور..بچه زور میگیره ومیاد..

ورزش کمر ولگن بچه رو راحت تر میاره همون روز....

الان استراحت کن موثره...حواست باشه اگه لکه دیدی به نظر من بری دکتر اونوقت..خودم سر دومیم اینجور شدم...دیگه خوابوندنم

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ... او که هرگز نتوان یافت همانندش را ........(السلام علیک یا اباصالح المهدی)
بعضیا تا چند روز ۳سانت میمونه‌.باز نمیشه... این هنوز درد زایمانت نیست..فشار بچه هست.... میگفتی ...

خدا خیرت بده آجی. چقد بهم آرامش دادی توروخدا برام دعا کن بتونم راحت زایمان کنم و تحملم زیاد باشه😔

خدا خیرت بده آجی. چقد بهم آرامش دادی توروخدا برام دعا کن بتونم راحت زایمان کنم و تحملم زیاد باشه😔

حتما عزیزم...حتما...اسمشو چی میذاری؟؟؟

الهی سالم وصالح باشه وعاقببت بخیر ونور چشمت باشه...

توهم دعامون کن سر زایمان..

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ... او که هرگز نتوان یافت همانندش را ........(السلام علیک یا اباصالح المهدی)

عزیزم چون شکم اولته دیر تر باز میشه دهانه....عجله نکن

یهویی قرار نیست بشه ۱۰ ساتت...لستراحت کن توخونه..چیزشیرین گاهی بخور وتکون بچه رو حواست باشه ولکه بینی