2777
2789
عنوان

بچه های شماهم اینجوری بودن ؟؟؟

141 بازدید | 12 پست

من بچه اولمه و زیاد تجربه ندارم 

من کلا بچه دوساله ندیدم یا بچه بودم و ب حرکاتشون توجه نداشتم الان بچم ۲ سالشه هم سن دخترم تو تمامه فامیل نداریم حقیقتش نگران حرکات بچم شدم ولی مامانم میگه نرماله فقط زیادی شیطونه وگرنه مشکلی ندارهه ولی خب مادرم نگرانم 

دخترم خیلی کم گریه میکنه دست بزن دارهه گاز میگیرهه بشکون میگیرهه خیلی جیغ میکشه دوستای هم سنش رو بغل میکنه میگه ما دوستیم ولی یواشکی بشکونشون میگیرهه تمامه وسایله خونه پخش و پلا میکنه اصلا ی جا با ارامش نمیشینه عاشقه گوشی بازیه هنوز بلد نیس مستراب برهه همش خودشو خیس میکنه فقط گاهی میگه 

رنگارو بلد نیس شعر بلد نیست بخونه حرفای تلوزیین رو تکرار میکنه 

اگه خیلی نگرانید ببرید پیش دکتر

منمننکننمیتونیبخونیش😂 چرا باید غصه ی دنیا رو بخوریم؟👇 دنیایی که همش اشتباهیه! کولر گازی با برق کار میکنه، ارّه ی برقی با بنزین! خواجوی کرمانی مالِ شیرازه، صائب تبریزی در اصفهانه، اونوقت ستار همدانی مالِ تبریز!! هفت تیر، شش تا گلوله داره! هزار پا شصت تا پا!! هیچ عطاری، عطر نمیفروشه، و هیچ قهوه خانه ای قهوه!! تازه هیچکس در دنیا، چایی رو با قاشق چای خوری نمیخوره!! چای سبز، زرده! چای سیاه، قرمز! جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، آچار فرانسه مالِ انگلیسه!!! خب اینا که همش اشتباهیه!! چرا باید غصه ی دنیای اشتباهی رو بخوریم؟ (برگرفته از رضا رشیدپور🌸🌱) اسم و پروفایلم فانه😂🥲، فقط برای اینکه تویی که اسم و پروفایلمو دیدی لبخند روی لبت بیاد و یاد قدیما بیوفتی:))❤️ خدایی واسم سواله! کاربری هزارُمتون باشه، صدبار تعلیق شده باشید، از سال ۱۲۰۰ اینجا عضو باشید، چه سودی داره واستون؟😐 چیزی بهتون هدیه میدن؟ مدال طلا داره؟😂😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه من بارداری کندر خوردم نکنه بیش فعاله  یعنی تمامه بچه ها اینجوری ان؟

نه بچه های من ارومن مثل کوچولوی شما نیستن.. ولی سعی کن انرژیش کامل تخلیه بشه پارک ببر هروفت خسته شد بیارش خونه اگه خیلی نگرانی ببرش روانشناس کودک.. 

نه بچه های من ارومن مثل کوچولوی شما نیستن.. ولی سعی کن انرژیش کامل تخلیه بشه پارک ببر هروفت خسته شد ...

ی سری بردهه بودم پارک ی بچه رو دماغش رو گرفته بود ول نمیکرد محکم فشار میداد بیچارهه بچه ای بدبخت جای انگشت های دخترم زخم موندهه بود روش دیگ از اون روز پاک نبردمش 😐هم سن هاش رو میزنه در صورتی ک منو شوهرم اصلا دست بزن نداریم و بارداری خیلی ارومی داشتم

عزیزم همه اینا بستگی به خودت داره پسر من دوسال و نیمه اس عاشق گوشی ولی اصلا بلد نیست باهاش کار کنه چون ندادم دستش رفتار و اخلاقشم به نزدیکانش می‌ره شاید خودتونم اینجوری هستید زیاد دعوا میکنید یا به کارای بدش توجه زیاد میکنید می‌خندید این چیزا را مد نظر قرار بدید بعد عیب بزارید رو بچه بعدم بچه توجه میخواد حوصله میخواد بشینید و با بازی بهش آموزش بدین البته همه اینارا خواهرانه میگم😊

عزیزم همه اینا بستگی به خودت داره پسر من دوسال و نیمه اس عاشق گوشی ولی اصلا بلد نیست باهاش کار کنه چ ...

آخه ما خانوادگی ادمای خیلی ارومی هستیم اصلا دست بزن نداریم معلوم نیس از کیی یاد گرفته ما حتی تو خونه بلندم حرف نمیزنیم انقدر جیغ میکشه موقعه بازی سردرد میشم

آخه ما خانوادگی ادمای خیلی ارومی هستیم اصلا دست بزن نداریم معلوم نیس از کیی یاد گرفته ما حتی تو خونه ...

شاید از یکی یاد گرفته چون بچه ها چیزای ید سریع یاد میگیرن اما چیزای خوبا اصلااا

ی چیز جالب در مورد این پسر من نمیدونم کی و کجا یه نفر بهش گفته بود بزنم ک.و.ن.ت همش می‌گفت وایییی من چقدر عصبی شدم بعد نشستم باهاش حرف زدم بیچاره اصلا نمیدونست معنیش چیه فقط شنیده بود 

شاید از یکی یاد گرفته چون بچه ها چیزای ید سریع یاد میگیرن اما چیزای خوبا اصلااا ی چیز جالب در مورد ...

اره دختر منم گاز گرفتن و نشکون گرفتن رو شوخی میدونه همیشه میگه ما دوستیم برای همین اینجوری میکنیم