2777
2789

سلام دوستان

من رنگ موهام خرمایی خیلی روشنه

قبلا بدون دکلره یکم جلوی موهامو رنگ بلوند روشن با واریاسیون نقره ایی و اکسیدان نمره ۳ گذاشتم ک نتیجه اش شد رنگ عسلی قشنگ 

اینسری دقیقا همون مارک و... رو گرفتم

منتها فروشنده گفت واریاسیون بنفش یه نخود بزن ضد نارنجیه

چشمتون روز بد نبینه دارم سکته میکنم جلو موهام شده عسلی خیلی روشن ریشه موهام نارنجی شده فردا مراسم مهم باید برم.....

الان توی خونه رنگ قهوه ایی روشن دارم با واریاسیون نقره ایی و واریاسیون دودی

اینارو قاطی کنم بزنم ریشه موهام؟؟؟؟؟؟ قهوه ایی بشه بلکه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

نمیدونم والا هیچ وقت واریاسیون استفاده نمیکنم از همینش میترسم

دختر الان نارنجی شدی نزنی یه هو سبز کنی

رنگت ببر ارایشگاه برات بزنن

ما روزها را به یاد نمیاریم بلکه لحظات رو به یاد میاریم😌        کلمات میتوانند دروغ بگند ورای انها رو ببین😇                    همیشه کاری رو که ازش میترسی رو انجام بده 😎                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😁😁😁😁😁😁صبرکن ازیه بلدبپرس بازبدنشه

بازهم کاربری دارم ولی بااین راحت ترم بااینکه جدیده😍اینجارواکثراشب هاچک میکنم دوست دارم به هم نوعانم کمک کنم🤗سعی میکنم مشاوره ای بدم علاوه برتحصیل وتجربه وزندگی متاهلی هم درنظرمیگیرم😊محجبه هستم💜پوشش انتخاب شخصی هرفردی هستش به این معتقدم💙اگردرصدی باحرفم کمکتون کردم برای بابام صلوات بفرستید❤

وای پشمام 

منمننکننمیتونیبخونیش😂 چرا باید غصه ی دنیا رو بخوریم؟👇 دنیایی که همش اشتباهیه! کولر گازی با برق کار میکنه، ارّه ی برقی با بنزین! خواجوی کرمانی مالِ شیرازه، صائب تبریزی در اصفهانه، اونوقت ستار همدانی مالِ تبریز!! هفت تیر، شش تا گلوله داره! هزار پا شصت تا پا!! هیچ عطاری، عطر نمیفروشه، و هیچ قهوه خانه ای قهوه!! تازه هیچکس در دنیا، چایی رو با قاشق چای خوری نمیخوره!! چای سبز، زرده! چای سیاه، قرمز! جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، آچار فرانسه مالِ انگلیسه!!! خب اینا که همش اشتباهیه!! چرا باید غصه ی دنیای اشتباهی رو بخوریم؟ (برگرفته از رضا رشیدپور🌸🌱) اسم و پروفایلم فانه😂🥲، فقط برای اینکه تویی که اسم و پروفایلمو دیدی لبخند روی لبت بیاد و یاد قدیما بیوفتی:))❤️ خدایی واسم سواله! کاربری هزارُمتون باشه، صدبار تعلیق شده باشید، از سال ۱۲۰۰ اینجا عضو باشید، چه سودی داره واستون؟😐 چیزی بهتون هدیه میدن؟ مدال طلا داره؟😂😐

من فقط میدونم‌برای گرفتن قرمزی مو‌از واریاسیون‌سبز استفاده میکنن یبار رنگ‌زیتونی میذاشتم واریاسیون اندازش از دستم در رفت چشمت روز‌بد نبینه کل‌موهام شده بود سبز 🤣🤣🤣🤣

همون قهوه ای و دودی  رو بزن به قسمتای نارنجی رنگ عوض کرد زود بشور ربطی به واریاسیون بنفش نداره درست گفته احتمالا تو اندازه ها اشتباه کردی متلا اکسیدان بیشتر از رنگ بوده یا قسمت‌های روشن و زودتر رنگ کردی که نارنجی شده

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
من فقط میدونم‌برای گرفتن قرمزی مو‌از واریاسیون‌سبز استفاده میکنن یبار رنگ‌زیتونی میذاشتم واریاسیون ا ...

وایییی ای خدا

چه داستانیه

همون قهوه ای و دودی  رو بزن به قسمتای نارنجی رنگ عوض کرد زود بشور ربطی به واریاسیون بنفش نداره ...

قشنگ شانسه

میدونی چرا چون ۲ بار همینطوری ترکیب کردم عالی درومده

اینسری گفتم برم ارایشگاه لایت کنم

همه گفتن نهههه ریسکه فلانه یهو دیدی بهت نیومد همون قبلی رو بذار

ک زد اینطوری ترررررررر زد به بساطم