rd_behrokh مدیر عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 1037 عنوان لک های خرم اباد | مشاهده متن کامل بحث + 1455 بازدید | 34 پست بچها لک های خرم اباد چطور ادمایین 🤷؟؟؟؟ 1401/12/25 | 01:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rd_behrokh مدیر استارتر عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 1037 وای ببخش خوب نیستن.مخصوصل لک کوهدشت.با عرض پوزش دزد و خلافکارن من هرچی دیدم اینوو زیادی شنیدم😂😂😂شما اهل کجایین
rd_behrokh مدیر استارتر عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 1037 نه خرم آباد هم لک داره.شوهرم و مامانم لک خرم آبادن چیزای بدی من شنیدم راجبشون مخصوصا طایفع حسنوند میگن ی مقدار فرهنگشون پایینه🤷🤷
ahoo8283 عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 841 وای ببخش خوب نیستن.مخصوصل لک کوهدشت.با عرض پوزش دزد و خلافکارن من هرچی دیدم عزیزم جمع نبند.آخه بین همه قشر ها خوب و بد وجود داره.من شوهرم لک خرم آباده.هرچی از خوبی خودش و خانواده اش بگم کم گفتم. لُـــــرم🤍اصالتم را موزه ها فریاد میزنند🌱
ahoo8283 عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 841 چیزای بدی من شنیدم راجبشون مخصوصا طایفع حسنوند میگن ی مقدار فرهنگشون پایینه🤷🤷 طایفه حسنوندو خبر ندارم نمیدونم.ما بیرانوندیم.حسنوندا هم مال خرم آباد نیستن لُـــــرم🤍اصالتم را موزه ها فریاد میزنند🌱
روژینااا عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 115 اینوو زیادی شنیدم😂😂😂شما اهل کجایین چون ما جایی که هستیم فراوون هستن.خانم هاشون خیلی خوبن ولی مرداشون نه.البته ببخشین همه جا خوب و بد هست
rd_behrokh مدیر استارتر عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 1037 عزیزم جمع نبند.آخه بین همه قشر ها خوب و بد وجود داره.من شوهرم لک خرم آباده.هرچی از خوبی خودش و خانوا ... ولی اگ دقت کنید وقتی میگن فلان شهر مردمش ایطورن اکثرشون واقعا همینن مگر تعداد اندک🤷
negahhh1232 عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 3743 وای ببخش خوب نیستن.مخصوصل لک کوهدشت.با عرض پوزش دزد و خلافکارن من هرچی دیدم جمع نبند عزیز یه چندتا آدم خلاف کار که نمیشه نماد که کل طایفه ها اینطور باشه برای هرشهری از ایران باید یه اسم گذاشت شبهایی در زندگیام بود که خیال میکردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد، اما صبح شد..
رهارهایی عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 2992 بعلع شما خودت کجایی هست؟ببین مردم لرستان اهل رفت و آمد زیاد هستن ، اگر وصلت کردی باید مهمون داری کنی اونم چند روز چند روز 😁 بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...
rd_behrokh مدیر استارتر عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 1037 چون ما جایی که هستیم فراوون هستن.خانم هاشون خیلی خوبن ولی مرداشون نه.البته ببخشین همه جا خوب و بد هس ... ی رل لک داشتم خیلیلی خیلیی ی مدلی بود بد بردم ازشون😬😕نمیشه کلی گفت ولی نظرم راجبشون خوب نیست
ahoo8283 عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 841 ولی اگ دقت کنید وقتی میگن فلان شهر مردمش ایطورن اکثرشون واقعا همینن مگر تعداد اندک🤷 الان شیرازی ها واقعا تنبلن؟یا اصفهانی ها واقعا خسیسن؟والا ما اونجا آشنا داریم خیلی هم دست و دلبازن لُـــــرم🤍اصالتم را موزه ها فریاد میزنند🌱
kittnyyyy عضویت: 1400/09/04 تعداد پست: 416 شما خودت کجایی هست؟ ببین مردم لرستان اهل رفت و آمد زیاد هستن ، اگر وصلت کردی باید مهمون داری کنی او ... ما کل اقواممون و خودمون لر خرم آبادی هستیم.. الان خیلی کم شدهقبلا این طور بود. 𝔉𝔞𝔩𝔩𝕱𝖆𝖑𝖑𝔉𝔩𝔶𝕱𝖑𝖞
rd_behrokh مدیر استارتر عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 1037 شما خودت کجایی هست؟ ببین مردم لرستان اهل رفت و آمد زیاد هستن ، اگر وصلت کردی باید مهمون داری کنی او ... بروجن بختیاری از شهراشون دورودو دوسدارم مردمش خیلی خوب بودن ولییی خرم اباد رلی داشتم لک اصلا داغون بود نظرم راجبشون خوب نیستتتت دیه
رهارهایی عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 2992 ما کل اقواممون و خودمون لر خرم آبادی هستیم.. الان خیلی کم شده قبلا این طور بود. همشری هستیم عزیزم اگر این خانم برای مثلا تهران باشه شاید همون رفت و آمد کم هم اذیتش کنهدیدم که میگم بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...
رهارهایی عضویت: 1396/09/06 تعداد پست: 2992 بروجن بختیاری از شهراشون دورودو دوسدارم مردمش خیلی خوب بودن ولییی خرم اباد رلی داشتم لک اصلا داغون ب ... آهان پس تو هم لری ببین نمیشه اینجا راجب خواستگارت به یه جمع بندی قطعی برسیسعی کن حسابی تحقیق کنید راجب خودش و خانوادش انشالله موفق باشی🌹 بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...
rd_behrokh مدیر استارتر عضویت: 1400/11/15 تعداد پست: 1037 الان شیرازی ها واقعا تنبلن؟یا اصفهانی ها واقعا خسیسن؟والا ما اونجا آشنا داریم خیلی هم دست و دلبازن واسه من ایطور بوده چیزی ک گفتننن مثلا مردم فلان شهر این مدلین واقعنم این مدلی بودن جز تعداد اندک 🤷