2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای ببخش خوب نیستن.مخصوصل لک کوهدشت.با عرض پوزش دزد و خلافکارن من هرچی دیدم‌

عزیزم جمع نبند.آخه بین همه قشر ها خوب و بد وجود داره.من شوهرم لک خرم آباده.هرچی از خوبی خودش و خانواده اش بگم کم گفتم.

لُـــــرم🤍اصالتم را موزه ها فریاد میزنند🌱
چیزای بدی من شنیدم راجبشون مخصوصا طایفع حسنوند میگن ی مقدار فرهنگشون پایینه🤷🤷

طایفه حسنوندو خبر ندارم نمیدونم.ما بیرانوندیم.حسنوندا هم مال خرم آباد نیستن

عزیزم جمع نبند.آخه بین همه قشر ها خوب و بد وجود داره.من شوهرم لک خرم آباده.هرچی از خوبی خودش و خانوا ...

ولی اگ دقت کنید وقتی میگن فلان شهر مردمش ایطورن اکثرشون واقعا همینن مگر تعداد اندک🤷

وای ببخش خوب نیستن.مخصوصل لک کوهدشت.با عرض پوزش دزد و خلافکارن من هرچی دیدم‌

جمع نبند عزیز یه چندتا آدم خلاف کار  که نمیشه نماد که کل طایفه ها اینطور باشه برای هرشهری از ایران باید یه اسم گذاشت

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
بعلع

شما خودت کجایی هست؟

ببین مردم لرستان اهل رفت و آمد زیاد هستن ، اگر وصلت کردی باید مهمون داری کنی اونم چند روز چند روز 😁

بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...   
چون ما جایی که هستیم فراوون هستن.خانم هاشون خیلی خوبن ولی مرداشون نه.البته ببخشین همه جا خوب و بد هس ...

ی رل لک داشتم خیلیلی خیلیی ی مدلی بود بد بردم ازشون😬😕نمیشه کلی گفت  ولی نظرم راجبشون خوب نیست

ولی اگ دقت کنید وقتی میگن فلان شهر مردمش ایطورن اکثرشون واقعا همینن مگر تعداد اندک🤷

الان شیرازی ها واقعا تنبلن؟یا اصفهانی ها واقعا خسیسن؟والا ما اونجا آشنا داریم خیلی هم دست و دلبازن

شما خودت کجایی هست؟ ببین مردم لرستان اهل رفت و آمد زیاد هستن ، اگر وصلت کردی باید مهمون داری کنی او ...

ما کل اقواممون و خودمون لر خرم آبادی هستیم.. 

الان خیلی کم شده

قبلا این طور بود.

𝔉𝔞𝔩𝔩𝕱𝖆𝖑𝖑𝔉𝔩𝔶𝕱𝖑𝖞
شما خودت کجایی هست؟ ببین مردم لرستان اهل رفت و آمد زیاد هستن ، اگر وصلت کردی باید مهمون داری کنی او ...

بروجن بختیاری از شهراشون دورودو دوسدارم مردمش خیلی خوب بودن ولییی خرم اباد رلی داشتم لک اصلا داغون بود نظرم راجبشون خوب نیستتتت دیه

ما کل اقواممون و خودمون لر خرم آبادی هستیم..  الان خیلی کم شده قبلا این طور بود.

همشری هستیم عزیزم 

اگر این خانم برای مثلا تهران باشه شاید همون رفت و آمد کم هم اذیتش کنه

دیدم که میگم

بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...   
بروجن بختیاری از شهراشون دورودو دوسدارم مردمش خیلی خوب بودن ولییی خرم اباد رلی داشتم لک اصلا داغون ب ...

آهان پس تو هم لری 

ببین نمیشه اینجا راجب خواستگارت به یه جمع بندی قطعی برسی

سعی کن حسابی تحقیق کنید راجب خودش و خانوادش 

انشالله موفق باشی🌹

الان شیرازی ها واقعا تنبلن؟یا اصفهانی ها واقعا خسیسن؟والا ما اونجا آشنا داریم خیلی هم دست و دلبازن

واسه من ایطور بوده چیزی ک گفتننن مثلا مردم فلان شهر این مدلین واقعنم این مدلی بودن جز تعداد اندک 🤷