2777
2789
عنوان

چرا افراد خیلییی کمی موفق میشن؟

266 بازدید | 22 پست

بچه ها بنظرتون چرا افراد خیلیی کمی موفق میشن. برای مثال من خودم هیجده سالمه و امسال ک کنکور داشتیم خیلیی دانش اموزای درسخونی بودن تو کلاسمون البته حالا نه خیلی درسخون ولی کلا افرادی ک اوکی بودن اما از بین این همه دانش اموز دوازدهمی فقط ی نفر قبول شد رشته تاپ یا حتی تو فامیلمون ما اصلا تو رشته های تاپ قبولی نداریم و نداشتیم. البته ک من خودم رشتم ریاضیه و تجربی نیستم ولی بنظرتون چرا تعداد افراد موفق اینقدر کمه؟ 

چی باعث میشه اینقدر تک و توکی این افراد رو ببینیم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استاد همیشه میگفت مگ چند تا شریفی میبینی دقیقا من هیچوقت ندیدم فقط خواهرم دیدم ک شریف میخونه 

آدمی ک هدف واس زندگیش نداشته باشه تلاش نمیکنه بیخیال میمونه 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

چون افراد کمی سختی مشقتو قبول میکنن بعضیا از وسط راه دیگه تحمل نمیکنن و ول میکنن

واقعا حق دارن من خودم رشتم ریاضی بود ولی وقتی کتابای تجربی رو میدیدم مخم سوت میکشید یا حتی ثانیه ایی نمیتونم تصور کنم چندروز بدون گوشی باشم چ برسه ب یک سال. هیچکس حاضر نیست قبول کنه

استاد همیشه میگفت مگ چند تا شریفی میبینی دقیقا من هیچوقت ندیدم فقط خواهرم دیدم ک شریف میخونه  ...

دقیقا افرین منم ندیدم🤣 پزشکی هم یکی دیدم کلا 

اصلا خیلی برام جالبه ک اینقدر کمه ک ما اصلا نمیبینیم واقعا چرا

به بیخیالی نیست بعضی وقتا دیگه نمیکشی برای موفقیت باید محیط هم جور و آماده باشد

چی بگم ولی تو شرایط سخت دیدیم خیلیا تحمل کردن

به بیخیالی نیست بعضی وقتا دیگه نمیکشی برای موفقیت باید محیط هم جور و آماده باشد

اینو موافقم ولی راست و دروغشو نمیدونم اما من دوستم پشت کنکوری بود مامان باباش اصلا ازش حمایت نکردن نه پولی برای ازمون و کتاب بهش دادن نه انگیزه دادن نه خونه رو اروم نگه داشتن با وجود تمام اینا پزشکی شهید بهشتی قبول شد خودم باورم نمیشه واقعا زحمت کشید منکه خودم بودم نمیتونستم🤣

دقیقا افرین منم ندیدم🤣 پزشکی هم یکی دیدم کلا  اصلا خیلی برام جالبه ک اینقدر کمه ک ما اصلا نمی ...

ولی از موقعی ک خواهرم شریف میخونه دیگ دورم پرشده 😅میبینم مردم چقد در تلاشن هی بالا تر برن

یه وقتای میگم اینهمه تقلا و دست و پازدن برا چیه اصلا استارتر موفقیت یعنی چی

حالا هرکسی ی تعریفی داره ولی من خودم موفقیت رو تو انجام کارای خاص میبینم مثلا کاری ک بقیه نمیتونن انجام بدن ولی تو انجام میدی در اون صورته ک تو متفاوت میشی از بقیه و بنظرم ب موفقیت رسیدی. مثلا وضع مالی خاص، جایگاه خاص، رشته و دانشگاه خاص، ی کاری ک هرکسی از پسش برنمیاد