2777
2789
عنوان

یه چند وقته

57 بازدید | 4 پست

سلام من قبلا اعتماد به نفس نداشتم اما فکر می کردم ذره ای خوشگلی دارم همیشه از خودم می پرسیدم چرا کسی از من خوشش نمیاد چرا کسی بهم پیشنهاد نمیده (من توی این فازا نیستم) که بهم ثابت شه خوشگلم امروز عکسامو نگاه کردم متوجه دماغ گندم شدم که چقدر زشته متوجه شدم که من از اول زشت بودم و تا حالا دقت نکردم یعنی دیگه حالم داشت از خودم بهم می خورد که چجوری کسی به من نگفت که تو زشتی همه می گفتن تو خوشگلی منم باورم میشد دیگه هیچ امیدی به زندگیم ندارم همین یه ذره امیدی که از قیافم داشتم نابود شد (البته منظورم از قیافمه) کلا از خودم نا امید شدم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یعنی چی امیدی ندارم؟! خوب الان میخوای چکار کنی؟ یعنی اگه یه نفر بیاد بگه تو خوشکلی و ایراد نداری حالت بهتر میشه؟ ببین هممون یه جوریم هر کس یه ایرادی داره و هر کسی هم خوشکلی و نمک مخصوص به خودشو داره ...از من می‌شنوی اینقدر خود زنی نکن بخدا ندیده 

میگم خوشکلی ...نیست من که دارم برات تایپ میکنم سیندرلام ! منم مثل تو شاید تو صد بار از من خوشگلتر باشی تو رو خدا سعی کن دنبال راه‌هایی برای شاد بودن و دوست خوب پیدا کردن باشی لطفاً فکر و ذهن خودتو با این چیزا مسموم نکن...