2777
2789
عنوان

خارش مقعد

4862 بازدید | 13 پست

گاهی اوقات شدیدا دچار خارش مقعدی میشم اونم از داخل جوری که نابودم میکنه انگل هم ندارم نمیدونم چه کوفتیه کسی راه حلی داره برا برطرفش فقط خارش دارم ولی شدید😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وااای منم تازگی اینجوری شدم البته ببخشیدا خیلی بخشیدا وقتی مدفوع میکنم مامانمم چندسال پیش اینجوری ب ...

وایی 😭😭😭من خیلی میترسم به خاطر بچم نمیتونم برم دکتر شوهرم همش سرکاره .....من گاهی وقتا قبل از مدفوع دچار خارش میشم ولی خیلی افتضاحه واقعا نابود میشم 😭😭

احتمال داره بواسیر داخلی باشه  شیاف آنتی هموروئید

ببخشید .اینجور حرف میزنم ولی آخه خونریزی یا درد ندارم موقع دفع   یعنی میتونه از بواسیر داخلی باشه فقط باید معاینه بشم یعنی ؟؟؟برا تشخیصش 

وایی 😭😭😭من خیلی میترسم به خاطر بچم نمیتونم برم دکتر شوهرم همش سرکاره .....من گاهی وقتا قبل از مدف ...

ایشالله ک چیزی نیس 

میفهمم خیلی سخته با جونو دل درک میکنم سعی کن معدتو خشک نگه نداری میگن از سفت کار کردن معده دچار میشیم

خارش سوزش قرمزی التهاب اینا فک کنم باشه جایی رفتی؟ استخر یا مثلا رو خاک نشستی؟ یا جای کثیفی بودی؟

نه از نظر بهداشت کاملارعایت میکنم سوزش هم قبلا داشتم فقط موقع دفع ولی مدتیه فقط علائم خارش اونم داخل مقعد حس میکنم 

نه از نظر بهداشت کاملارعایت میکنم سوزش هم قبلا داشتم فقط موقع دفع ولی مدتیه فقط علائم خارش اونم داخل ...

اگ خیلی زیاده و اذیت کنندس برو دکتر

فرفری موی غزل سازم🤭👩🦱دخترک قناد باشی🎂🍰