2777
2789
عنوان

اجتماعی شدن؟!:)

355 بازدید | 21 پست

سلام

شبتون خوش

امیدورام حالتون خوب باشه

مشکلی که این روزا به عنوان یه نوجوان منو خیلی اذیت میکنه اینه که اصلاااا آدم اجتماعی نیستم:)

وقتی صحبت میکنم حس میکنم که طرف مقابل از حرف زدن با من خسته شده چون انقدر چرت و پرت میگم و هی زبونم بند میاد:)))

یا واقعا خنده‌هام رومخه

دقیقا مثل یه آدم احمق میخندم و نیشم رو مث چی باز میکنم

این روزا به حدی از خودم بدم میاد که غیرقابل توصیفه

من یه آدم درونگرام و این وضعیت منو خیلی آزار میده

این اواخر خودمو تقریبا با درس خفه کردم و اصلا بیرون نمیرم  وقتایی که میرم با زور خانوادس...

دوستانی که روابط اجتماعی قوی دارن میشه کمکم کنن:)

البته اگه این متن چرتمو تا آخر خوندین🥲💔

عزیزم شمافقط کمبود اعتمادبنفس داری متنت چرت نبود ولی خودت گفتی چرت!!!خیلی خوب نوسته بودی اتفاقا...

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم متنت‌ اصلا چرت نبود و‌ مشکل خیلی هاست

درونگرا بودن با دوست نداشتن خود متفاوته

درونگرا بودن خودت رو بپذیر

جلوی آینه صحبت کن به عنوان تمرین

کتاب صوتی شفای زندگی از گوگل بگیر و‌گوش بده تا عزت نفست بره بالا و بقیه هم دوستت بدارند

زیاد صحبت نمیکنم ولی وقتایی که صحبت میکنم مزخرف میگم

عاشقتم🤣🤣🤣🤣🤣

یجا تو سریال جیران گلین به مهدعلیا میگه:دنیا جاییه که درد خروار خروار میادمثقال مثقال میره😔این جمله حال و روز اکثر ماهاست و قشنگ درکش میکنیم

منم مثل تو بودم ...این افکاروهرازگاهی داشتم...نبابدخودتومخفی کنی از بقیه ..بروبیرون بادوستات حرف بزن..هرروزبروجلوی آینه باخودت حرف بزن حالتای مختلف چهره وخنده هاتومیمیک صورتتوجلوی آینه بررسی کن .

🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻‍♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲
بنظرم وقتی درون گرایی سعی نکن خیلی اجتماعی و برون‌گرا شی همین شخصیت الانت رو  دوس داشته باش

و من دقیقا سعی می‌کنم که یه آدم برون‌گرا شم و خودمو کاملا تغییر بدم

مشکل اینه🥲

عزیزم متنت‌ اصلا چرت نبود و‌ مشکل خیلی هاست درونگرا بودن با دوست نداشتن خود متفاوته درونگرا بودن خ ...

هییی:)))

وقتی میرم جلوی آینه حالم از خودم به هم میخوره ولی حتماا کتابی رو که گفتین دانلودش میکنم

امیدوارم بهم کمک کنه

ممنونم ازتون:)♡