2777
2789
عنوان

🌷🌷🌷نذر صد صلوات 🌷🌷🌷۳۷

132 بازدید | 18 پست

هدیه به روح والای شهید سید ابراهیم تارا

شما چندتا میفرستید؟

استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵۰

درود خدا برشما

استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟ 

خواهش میکنم خواهش میکنم دعا بکنید منو افراد مهم زندگیم عاقبت بخیر بشیم این دعا رو با توجه شرایط حاکم به زندگیم ازتون میخوام 

خانوما تورو خدا واسه حل شدن مشکلاتم یه صلوات میشه بفرستید؟🥹
100تا سهم من

درود خدا برشما اجرت با شهدا🌷🌷

خواهش میکنم خواهش میکنم دعا بکنید منو افراد مهم زندگیم عاقبت بخیر بشیم این دعا رو با توجه شرایط حاکم ...

دعا میکنم ب حرمت شهدا شما و خانوادتون عاقبت بخیر شوید زندگیتون پر از نور خدایی

مرسی از همتون 🌷🌷🌷🌷

۱۴  تا ان شاءالله  

میشه یدونه صلوات برای امام زمانت بفرسی=)؟                                         یه جای زندگی ام هس که دلت برای کثیف‌ترین و مزخرف‌ترین آدمِ زندگیت تنگ میشه، شاید این حسفقط برای چندلحظه به سراغت بیاد؛این لحظه اوج نابودیِ آدمه، دلتنگی برای اشتباه، دلتنگی برای زجرکشیدن...            کاربری سومه:/