2777
2789
عنوان

باتجربه ها بگن

139 بازدید | 17 پست

۲۰سال ازدواج کردم ۳۵سالمه و همسرم۴۰سالع کارمند هستش خودم هم گاهی کار ازاد میکنم یک دختر ۱۷ساله دارم ک محصله و مستاجرم و هیچ امیدی ب خونه دار شدن ندارم وضعیتم متوسط روی بخوبه خداروشکر و هرچه درمیاریم خرج روزمرمون میشه و اهل پس انذاز نیستیم 

گاهی وقتا ب ذهنم میرسه ی بچه دیگ بیارم ک هم خودم سرگرم بشم هم بچم در اینده تنها نباشه و هم اینک خانوادم بزرگتر بشه در اینده اما از ایندش میترسم ازینک از پس خاسته هاش نتونم بربیام و و اینک جامعه سخت تر بشه و برای ایندش نتونم کاری کنم همسرمم خیلی دلش میخاد همش میک ارزوم یک پسر داشته باشم چون میگ من هیجی از بچه اولم نفهمی م کی بزرگ شد و دوست دارم بجه کوچیک داشته باشم بزرگش کنیم گاهی وقتا ب ذهنم میرسه اقدام کنم ولی باز میگم تازه دارم کمی راحت میشم از بچه داری و مستقل میشن و هم اینک دیگ استرس قبل و ندارم و اینک ایندش هم بکنار ولی باز از یک طرف میگم هیچ کسی و جز هسمرو بچم نداریم خانوادم خیلی کوچیکه و سنمم بره بالا سخت برای اقدام بارداری نمیدونم چکار کنم کاش همون موقع ها ک بچم کوچیک بود حرف بزرگترها و گوش کرده بودم و دوتا باهم توی فاصله کم میاورذم الان هم دوتا بچه داشتم هم خیالم راحت بود ک از اب و‌گل درومدن و توی این سن خیالم راحت بود چون واقعا یک بچه کم هستش 

باتجربه ها ک مثل من بودند و هستند و تجربه مثل من دارند کمکم کنند نظر بدن ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا نیازی به تجربه نیست ! 

۳۵ سالتونه و همسرتون ۴۰ سالشه 

اهل پس انداز نیستید و مستأجر هستید ! 

برای دل خودتون بچه میخوایید بیارید تا تنها نباشید و .... 

بچه میشه ۲۰ سالش پدر ۶۰ سالش ! مادر ۵۵ سالش ! 

از اونجایی که اهل پس انداز هم نیستید پشتوانه خوبی برای بچه فکر نکنم بتونید باشید که خواسته هاش رو برآورده کنید 

هم مالی هم فکری و درکی و ....... اونم بخاطر اختلاف به شدت زیاد سن ! 

در کل درست و منطقی  نیست!

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864

نه توروخدا واسه چته اخه 

حوصله داری ها 

عصرها با شوهرت برو پیاده روی با کارهای مختلف کنید تا بچه از کله اش بیوفته 

مردها فقط میگن میخوایم ولی بعدش تمام بدبختی اش برای خودته 

یادگار برای روزی که بیام بگم تموم شددد.... 

الان تفاوت سنی بچه با شما خیلی زیاد میشه که این خوب نیست با خواهرش باز خیلی زیاد میشه که اینم خوب نیست در کل من به شخصه موافق بچه آوردن وقتی که بچه بزرگ دارید و صرفا برای سرگرمی میخواید بچه بیارید نیستم

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
والا نیازی به تجربه نیست !  ۳۵ سالتونه و همسرتون ۴۰ سالشه  اهل پس انداز نیستید و مستأجر ...

از لحاظ سن اوکی به نظرم الان ملت سی ازدواج می کنند و بچه دوم بخوان بیارن همین طوری میشه اما در کل به نظرم وقتی بچه داره واسه چیه یکی دیگه اخه

بنظرم یکم رو دخترت کار کنی نوه بیاره وایت خیلی به صرفه تر و منطقی تره 🤣🤣

البته جسارتا یکم خودخواهی هست ولی بالاخره از این که خودت بیاری بهتره 

اگر به دخترت بگی تو نیاری خودم میارم مطمئن باش جواب مثبت میده 

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
بنظرم یکم رو دخترت کار کنی نوه بیاره وایت خیلی به صرفه تر و منطقی تره 🤣🤣 البته جسارتا یکم خودخواه ...

وااا دخترش بدبخت کنه توی ۱۷سالگی به خاطری که خودش و شوهرش سرگرمی میخوان🙃

وااا دخترش بدبخت کنه توی ۱۷سالگی به خاطری که خودش و شوهرش سرگرمی میخوان🙃

🤦‍♂️🤣محض‌ شوخی بود 

ولی خدایی نسبت به این که خودشون بیارن معقولانه تره 🤦‍♂️

راستی من باتجربه نبودم ها ولی گفتم نیار چون مامانم جای تو بوده و اینکار کرده و الانم با دوستاش که مقایسه میکنم واقعا به نظرم اشتباه کرده ولی دیگه اون موقع از من راهنمایی نخواست تا پشیمونش کنم چی میشه کرد🤷‍♀️

از دخترت هم بپرس

🤦‍♂️🤣محض‌ شوخی بود  ولی خدایی نسبت به این که خودشون بیارن معقولانه تره 🤦‍♂️

همسایه ما، پسرش داشت میرفت سربازی، باردار بود 

و یک دختر هم داشت یک سال با پسرش اختلاف سن داشت 

دقیقا بچه اش رو، دخترش و پسرش بزرگ کردن به معنی واقعی 🙂🙃

همسایه ما، پسرش داشت میرفت سربازی، باردار بود  و یک دختر هم داشت یک سال با پسرش اختلاف سن داشت ...

خدایی اون بچه بزرگ بشه از مامانش نمیپزسه هدفت چی بود از به وجود آوردن من

مادر چی بگه؟

خوش گذرونی خودم؟

خدایی اون بچه بزرگ بشه از مامانش نمیپزسه هدفت چی بود از به وجود آوردن من مادر چی بگه؟ خوش گذرونی خ ...

خب شرایطش داشتن که بچه اوردن 

از اختلاف سنی بگذریم 

بچه گل سر سبد کل خانواده و فامیل بود چون کوچکترین بچه حساب میشد هرچی میخواست براش اوکی میکردن و خیلی عزیز بود 

در کل من به سن گیر نمیدم اگر سه تا چیز مهیا باشه 

یکی اعصاب و و دومی شرایط مالی طرف برای اینده بچه و سومی بلد باشه بچه رو درست تربیت کنه

وگرنه یکی میبینی ۲۰سالشه بچه اولشه حتی حوصله همون یکی هم نداره 

یکی هم انقدر بچه دوست هستند که با وجود سن سی به بالا با بچه اوکی ان 

در کل سن به نظرم مهم نیس

خب شرایطش داشتن که بچه اوردن  از اختلاف سنی بگذریم  بچه گل سر سبد کل خانواده و فامیل بود ...

میتونید خودتون رو جای یک بچه بزارید که پدرش ۴۰ سال اختلاف سنی داره !؟ 

تو اوج جوانیش پدرش اگر زنده باشه ۶۰ سالشه

برای پدر و مادر شاید مهم نباشه ولی عایا برای اون بچه هم مهم نی؟