2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تابلو

چه خونه قشنگییی😕🥺

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
من الان یه تاپیک بودم که می‌گفت که خرید عید انجام نداده به نظرم تو این شرایط اقتصادی این تاپیک ها خو ...

من انجام ندادم چون اصلا حسشو ندارم برم بیرون، نیم کیلو شکلاتم نخریدم، فقط فقط ی جفت کتونی 2تا تیشرت پسرم، همین 

من الان یه تاپیک بودم که می‌گفت که خرید عید انجام نداده به نظرم تو این شرایط اقتصادی این تاپیک ها خو ...

ن بابا، اتفاقا من دوسدارم ذوق میکنم بعضی میتونن خرید کنن، اخه همه مینالن، ادم حالش بدتر گرفته میشه

من انجام ندادم چون اصلا حسشو ندارم برم بیرون، نیم کیلو شکلاتم نخریدم، فقط فقط ی جفت کتونی 2تا تیشرت ...

واقعا من کارمند که ۱۸۰۰عیدی دادن تو این گرونی بدترین زمان خریده من همیشه آخرتی مهر یا اواسط بهار خرید میکنم

تاپیکت حس خوبی داشت قشنگم 

امیدوارم شب عیدی هیچکی جلو خانوادش شرمنده نشه و همه خرید کنند و با دل خوش استفاده کنن 

.

یه دعای چشم نظر بخون گلم💙

میشه برای رسیدن به خواسته هام صلوات بفرستین امیدوارم هزار برابرش به شما برسه 🦋💙