2789
عنوان

پسردارشدن

7697 بازدید | 27 پست

سلام مامانا کسی هست که رفته باشه دکتر و بعد دختر پسردار شده باشه اگر اره بیایید لطفا تجربتونو بگید بقیه ببینن استفاده کنن من خودم دختر دارم پسر میخوام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همه رو انجام دادیم نتیجه نداد

عزیزم تمام توصیه ها شانسی هست و هیچ صد در صدی وجود نداره. 

فقط ivf هست که تعیین جنسیت صد در صد داره که اونم برای شرایط خاص و با کلی مشقت و هزینه است. و اینکه در نهایت مرد تعیین کننده جنسیت بچه است.

مردایی که دختر دار میشن اسپرم حاوی کروموزومx قویتره و زودتر به تخمک میرسه و مردایی که پسردار میشن کروموزوم y قوی تره و زودتر لقاح انجام میده. 

شما هر روشی هم بری ممکنه باز اسپرم حاوی کروموزوم x بره و لقاح رو انجام بده

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

من دوتا دختر دارم 

پسرم تازه دنیا اومده یه ماهشه

ما میخواستیم ای وی اف کنیم که قطعی پسر بشه.رفتیم دکتر من که فقط ازمایشای اولیه رو دادم شوهرمم ازمایش داد گفتن اسپرمش ضعیفه 

خلاصه فقط دارو داد برا تقویت شوهرم. همونو استفاده کرد بعد باوجود جلوگیری من باردار شدم که کلی استرس داشتیم دوتامون که دختره یا پسره خداروشکر همونی که میخواستیم بود

باتوجه به این تجربه ای که داشتم همین قوی بودن اسپرم مرد خیلی مهمه و روز تخمک گذاری اقدام باشه

درضمن مرد نباید اصلا سیگارو قلیون بکشه

حداقل برا ۳ ماه چون خیلی ضعیفش میکنه

من دوتا دختر دارم  پسرم تازه دنیا اومده یه ماهشه ما میخواستیم ای وی اف کنیم که قطعی پسر بشه.ر ...

مبارکه خداحفظش کنه اره بخاطر حرف اطرافیان ادم استرس میگیره دخترات چندساله هستن؟

اتفاقا بوقلمون و سینه مرغ زیاد خوردم

خق تو که گفتی گوسفندی خوردی اخه میگن الان گوسفندی حذف بشه جاش اینارو مصرف کنن باماهی برای گرفتن سردیش یکم زنجبیل بعدش دم بدن بخورن