2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پر تیغ حال ادمو میگیره موقع غذا خوردن ادم کلافه میشه میگ‌دیگ نمیگیرم اما میره دوباره میگیره😂

اره لامصب خارو اسمش روشه شوهرم میدوسته ولی دیگ نمیذارم بخره😈

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
مذ که اصلا نمیخوریم بپزیم دخترم بینی شو میگیره و غر غر و...   مگه رستوران بریم بخورم یا خونه ک ...

خواهر منم همینجوریه مامانم کل خ نرو با اسفند و عود پر میکنه ولی خب ما محلش نمیدیم😂

اخ تو چقدر شبیه شوهر منییییییی  اونم همینه  و من باید فقط حرص بخورم😂ولی باحاله کاراتون ...

خوبه شوهرمم مثل خودمه از دستم خرص نمیخوره😁 یه بار بهش گفتم یه پیشبند برای دخترمون بگیره ۲سال پیش،یکی گرفته بود ۶۰۰ تومن😂 بعد متوجه هم نشده بود گرونه برای پیشبند یه وجبی که یه هفته ای لک میشه باید بندازیش بره، فکر می کرده همین قیمته کلا😶

خوبه شوهرمم مثل خودمه از دستم خرص نمیخوره😁 یه بار بهش گفتم یه پیشبند برای دخترمون بگیره ۲سال پیش،یک ...

اخی الهی😂خوبه خدا درو تخترو باهم میزون کرده 

خوشبخترین باشی عزیزم

جوووون بابا جذبه

😅😅ن بابا جذبه نی از راه ملوسی وارد میشم

البت همسرم پایه هست میبینه واقعا اذیتم باتیغش غر میزنم میریم خرید حسون میگیرم 

ماهی رو باس چهار زانو نشست رو سفره بادست جداکرد خورد😍😍😍😍

😅😅ن بابا جذبه نی از راه ملوسی وارد میشم البت همسرم پایه هست میبینه واقعا اذیتم باتیغش غر میزنم می ...

اخ من چقدر دوست دارم با دست بخورم اگه چشم غرها مامانم بزاره😂شوهرم بنده خدا مث این خنگا نگام میکنه 

غر میزنیو میخوری اخ چ خوبه این اخلاقت

اخ من چقدر دوست دارم با دست بخورم اگه چشم غرها مامانم بزاره😂شوهرم بنده خدا مث این خنگا نگام میکنه&n ...

ای جانم کانونتون گرم عزیزدلم تا باشه ازین حسها بینتون